hát ,igen értem én ezt,- az asztalról is nehezebb felhúzni a lent lévőt,mint a lentinek az asztalról lerántani a másikat - csak hát olyan igazságtalannak érzi az ember!
de köszi a gyors reagálást!
Ez minden részvényben így van, miért lepődsz meg? Esni mindig könnyebb s akkor ugye szétszaladnak a vevők is. A longhoz bizalom kell, ami gyorsan elillanhat, na és tovább is tart. A short meg rövid, gyors és mély lehet minden papírban.
azért azt "bírom"hogy 1-2mill forgalommal napról-napra be lehetett zúzni 10-15Ft-kal,felfelé meg 10milliokkal is csak pár Ft-tal lehet nagy kínkeservesen feljebb tornázni!!!!klassz!
Lehet, csak spekulál. Vagy tényleg tud valamit. Mindenesetre az elmúlt 1 évben volt már több, csupán tiszavirág-életűre sikeredett rali. Úgyhogy én óvatos lennék. Persze lehet bízni benne, hogy "na majd most!", de azért erre senki ne vegyen mérget.
... minden esetre betámaszották a synergon könyvet rendesen....
Bár kalap szar a cég de közép távra ( kivezetés, felvásárlás, új tulaj megjelenése, ) érdekes lehet....
na jó. behígítottam, aztán meglátjuk mi lesz. több zöld forgalmú napot is látok ebben a sávban. ha tömés lenne, piros lenne - remélem :D csaknem égetésér szálltak be a többiek :P
SYNERGON