két döglödő cég : Mátó - Stáb Kft. 145 millió nettó árbevétel Farmer mix Kft 274 millió nettó árbevétel . Ez cca. 90-120 milliós üzleti eredményt jelent . Ja igen és ez még a 2017 -es év számai ....2018 -as évben szerintem jobban teljesített mind a két cég . Oszd vissza mennyi jut 1 db rv. -re és egy 20 -as P/E -vel számolj ! Ez pontosan megfelel a jelenlegi árfolyamnak . Nincs a papír túlárazva !
ahogy számolgattam nem sok SET papír van olyanok kezében akik úgy Istenigazából be akarnák már dönteni az árfolyamot . Persze eladó mindig is kell , mert akkor nem lehet kereskedni ! OTT sérülékenyebb ilyen téren , ami látszik is a jelenleg árf. !
igen ! Nekem van OTT -om is , hiszek benne , de most egy kicsit bizonytalan lett a papír ! SET -ben most nagyobb reményt látok ! Lehet , hogy OTT-nak több idő kell ! Meg úgye ott 35 milla papír itt SET-nél csak 9 milla és az is jó kezekben !
Azon az egy linken tényleg nem találsz semmi hasznosat, de a többi ha bongeszel s van némi sutnivalod akkor láthatod hogy az újjáalakult társaság kitisztult!!! Hosszú évek óta tevékenységeket folytató vállalatokkal bővült akik termelnek eredményt hoznak. S ezek csak a tapogatozasok, kisebb vásárlások. De véleményed lehet s ezt tiszteletben kell tartani, csak hát nem előre mutató :)
SET Nyrt