Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
nekem most jelenleg nincs, mert lemaradtam a gyj előtti vásárlásról, pedig akartam venni. most már megvárom az Egis holnapi gyj-t, szerintem rossz lesz, és a Richtert is kicsit lehúzza. no meg amerikára is kíváncsi vagyok, talpraáll e
az eurós elszámolást a dollár feleslegessé válása miatt tettem hozzá, ami nagyonis elképzelhető - de...
akkor talán a tőzsdéknek is más rugóra kellene járniuk, nem kötve magukat annyira az amerikai piachoz. nem teljes elszakadásra gondolok, csak kisebb mértékű érzékenységre. de lehet, hogy ez nem így függ össze.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.