Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.
Nagyon beszűkült a mozgása, kitörés várható. Én most arra szavazok, hogy inkább lefelé, de most semmi sem biztos. Igazából most teszteli a korábbi csúcsból adódó támaszt, ha elesik, akkor a következő komolyabb támasz 9600 Ft.
nagyon rövid ideig volt, szinte csak felszúrás a 10300, nehéz volt megfogni. Én gép előtt voltam, de nem voltam elég ügyes és szemfüles, így a 10300-as kiszállóról lemaradtam.
Reggel későn láttam a 10300-at utána már lejjebb esett és nem volt kedvem eladni, pedig egy 1500-2000 db-ot eladtam volna simán. Betenni nem is tettem mert esélyét se láttam ma a 10300-nak... Persze utólag bánja az ember. Most már maradnak a vételek ha jön le.
-Jó napot! Private Banking friss:-Richter napi: A 9688-as természetes szintet tesztelte vissza a rossz hangulatban. A trend még él, a forgalom nem volt nagy, így akár jó long beszálló is lehetne ez, ha nem lenne az általános kockázatkerülés. A 9688 a kulcsszint, ha ez alá zárna, akkor elhalhatna az emelkedési lehetőség és a 9000 alatti szintek tesztelésével lehetne számolni. Ellenállások: 10 313; 10 625. Támaszok: 9688; 9375; 9063; 8750.
Jó vételnek tűnik, de az a baj, hogy ha jön egy rossz adat vagy hír akkor a tőzsdék nagyon könnyedén tudnak esni 3-5%-ot. Szerintem egy darabig nem megy új csúcsra. OTP is már mindjárt mínuszban.
Richter topik
Az elemzők hosszabb távon vonzónak tartják a Richtert, ezért ajánlásukat felhalmozásra módosították. A célárfolyamot viszont a korábbi 47 580 forintról 46 310-ra rontották, azzal párhuzamosan, hogy a belföldi értékesítési előrejelzéseiket is lejjebb vitték.