Na! Beléptem egy WIN10+Chrome-val, kitöltöttem, ikszelgettem, megy.. De amúgy nagyon gagyinak néz ki, VérPisti írt ilyen szoftvereket 2000 környékén...
Az Erstével régen is rengeteg bajom volt, - ismerőöm dolgozott ott azért ragadtam le,- de ahogy látom ugyanyan xar maradt. A szopt egy trágya volt és maradt is!! Arról nem beszélve volt nagy buktám : beadtam a tételt SL-el nyugiban volt, azt muattta ok benn van, majd két nap mulav hatalmas bukta után kiderült nálam benn volta valójában nem vitte be, de az is volt órákig nem lehetett belépni túlterhelés miatt, emiatt is buktam többször, elkezdtem hanyagolni erre visszakerülök és a xar maradt.
Sajnos az erste maradt ugyanolyan xar mint volt, és felkészületlen helpdeskesekkel üzletkötőkkel tele a tököm! Randomnál is és Ersténél is volt számlám, - ég és föld volta segítőkészség a két brokinál,- most kettő lenne az Ersténél, de a helpdesk sincs tisztában teljesen márpedig ilyen biztos több ügyfél új alapszeződést kell kötni, nem fogadja el hogy elfogadom, erre aszondi le kell tölteni csak akkor fogadja el kérdezem akkor miért nincs odaírva le kell tölteni, ezer más esetben nem kell!! Nem tudom kijelölni a kedvencek tételeit nem érzi egyik böngészőmmel sem, - csak a tableten ahhoz meg nagyító kell,- nem tud választ adni, Továbbra is idióták vannak ott!! Azért is minimalizáltam az Erstém és most visszakényszerülök, egyéni határidős megállapodásom volt most ez is ugrik a másiknál, stb. .. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!
Köszi, a belépés végére értem párszor (kitöltve a MIFID is, meg a végén ami kell). Belépő kód ismegjött. Belépéskor egy nagy világoskék felület infókkal, ami nem tűnik el, nem látni tőle szinte semmit. Nem találoka mivel el lehetne tüntetni. Már tegnap is 3x eddig eljutottam. Na ekkor mit?
Tájékoztatjuk,
hogy a NetBrokerPro szolgáltatásunkat csak real-time
tőzsdei
előfizetéssel rendelkező ügyfeleink vehetik igénybe. Amennyiben Ön is
igénybe
szeretné venni ezt a
szolgáltatásunkat, akkor a NetBroker rendszerünk "Kereskedés/Tőzsdei
kereskedés"
menüpontjában köthet erre szerződést.
Az azonosítás
sikeresen megtörtént. Az alkalmazást a 'NetBrokerPro indítása' gombbal
indíthatja.
random capital
megnéztem az oldalukat, nekem jobban tetszik, mint az equitas.
más is gondolkodik váltáson? szerintetek érdemes?