Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)
Ennek tükrében érdekes, hogy a Citadella nem esett vissza egy közel 8%-os kínai esésnél:"A kínai részvényeket a továbbiakban is tartani szándékozom." link
Én is akartam venni Plotinus-t, de nálam a reális értéke most 4000 Ft körül van, szerintem is sok a prémium, nem véletlen, hogy bennfentes eladások vannak.
Igen Citadella gyakorlatilag nem esett vissza, mégha Plotinusban több is van, akkor is minimális a hatása
Magam részéről arra számítok, hogy most 4000 4500 között időzünk a következő 2-3 hónapban kicsit sok a prémium a saját tőkéhez képest....
mondom ezt úgy, hogy most vettem , még ma is egy keveset , de longra készülök
Legyen igazad, de szerintem a hétfői kínai tőzsdei esés, majd a 20-ai Citadella árfolyamban fog látszódni, ha még akkor jelentős téttel volt longban az alap. Holnap ezt is megtudjuk.
A PLOTINUSNÁL várok az 1. félévben egy új kötvénykibocsájtást vagy tőkeemelést, amiből az ingatlanos projektet lehet finanszírozni.
150db-os poziból csak 1 érdekes fejtegetés..
Ha jól olvastam, a speki tőke kezelője a Saxo. Ha jól tudom, a Budacash a Saxo-nak a valakije. Én konkrétan péntek fél 11 tájban nem kaptam meg a BC devizaszámlámon elhelyezett pénzt. Hétfőn újra kell próbálkoznom.
Mi van ha ezért izgul a guru?
A Citadella, ami részben átfedésben van a Plotinussal még emelkedett (vélhetően amiatt, hogy a kínai tőzsde szépen visszatért az emelkedő pályára) is 01.15-en. link
link
Remélem a Mágus (nem a Verebes) nem csinált ilyen baromságot...ha kimaradt ebből akkor nagy király lesz. Nekem nem rémlik, hogy lett volna ilyen pozíció, de ha valaki mást látott szóljon.
PLOTINUS
Elég rossz passzban van Viktor(vagy inkább a piac??:) ).De ettől függetlenül bízom benne.Lehet,hogy a kereskedés jelenlegi stílusa nem fekszik neki.Túl nagyok a fel és le ugrálások.. gondolom kiüti a stopokat.Nehéz lehet lekereskedni.Lesz majd olyan időszak ami fekszik neki és magára fog találni.Olvasgattam a vele készült interjúkat,jó gondolkodású..visszatalál a megfelelő útra.Kitartás a Plotinus részvényeseinek..;)