figyelj a dolog lenyege az hogy az ilyen greg napokba sehogy!
ezt nagyon jol jegyezd meg!
ilyen napokon semmit de semmit nem tehetsz csak probalod elviselni vagy minimalizalni esetleg kiulni a veszteseget
nagyon fontos hogy ilyenkor ha buktal nem szabad hibaztatnod magad, mondjuk evente elofordulhat egy ilyen nap, tavaly oktoberben mar volt
meg most ez
kicsit suru igy kozel egymashoz
van velemenyem a mai meg a holnapi naprol is egyebkent de nem irom le
csak azert szoltam hogy ezt a napot nem kell megtanulnod
minden masban lehet tanulni
"én eladtam egy nejlonzacskónyi eurót 260-ért és behoztam ide a kaszinóba. ......
ha most minden rv-t eladnék és euro-t vennék lehet, hogy ugyanúgy fognám a fejem 3 hónap mulva,"
Nem 3 hónap mulva, kb 3 hét múlva. De lehet, hogy már holnap :))
260-as EURO áráért 2800-as rv-t venni, majd eladni 2000-ért, az árán 310-es EURO-t venni, na ez lenne az igazi biznic :))
A fletó taccsra vágta az ország gazdaságát, azt hiszem ezzel nem vitatkozik senki. A szavazó, ha 2 éve ezt tudja akkor biztos, hogy a viki nyeri a választást. Hajlok arra a nézetre miszeint a fityisz többrr lett volna képes. legalább stabilizálta volna a két évvel ezelötti állapotokat. Azonban írhatok bármit, ennek a válságnak a kirobbantója híres nevezetes felcsúti vitéz. A gyalázatot már nem lehet lemosni róla. Négy éve mást sem csinál, csak áskálodik ez ellen a derék feri gyerek ellen, és romlásba vitte az egykor oly szépen virágzó legvidámabb barakot.
Szlovákia 2007-ben húzott el mellettünk. 2002-ben az egy főre ju GDP 10%-al magasabb volt magyarországon, mint Szlovákiában.
A hiány most a legkisebb, az tény. De ez csak azért van igy, mert magasabb hiány az most államcsőddel lenne egyenlő.
Írtam ma levelet Gyurcsánynak.
Felmentem a meh honlapjára, és volt 1 link, hogy levél Ferinek.
Rászóltam, hogy most már igen hamar kezdje el a tényleges ktg lefaragást és reformokat, különben leveszem róla a kezem.
Egyébként ezt csak biztatásképpen írtam neki, mert valójában soha nem őártoltam nagyon. CSupán a kisebbik rossz elmélet késztetett arra, hogy érveket gyűjtsek mellette.
Anyu, hogy fáj nekem ez a fos, amit politikának hívnak idehaza!
én eladtam egy nejlonzacskónyi eurót 260-ért és behoztam ide a kaszinóba. ha most kiszedném a zacsiból és leváltanám kb. 6.5 millióval állnék jobban.
ha most minden rv-t eladnék és euro-t vennék lehet, hogy ugyanúgy fognám a fejem 3 hónap mulva, hogy de barom voltam. most már ez az irány, legalább is egy ideig.
inkább az izgat, hogy a f@szba lehet ebbe beletanulni,
ha már a fantasztikus ráérzések génje kimaradt porlékony tesemből.
OTP részvényesek ide!