utólag én is tudom hogy eurót kellett volna vennem szeptember végén.
De sajnos nem így történt, volt aki ezt csinálta, volt aki mást.
Mindenki nem lehet szerencsés.
Én speciel, mikor ez felmerült szeptemberben megnéztem az euró árfolyamot, olyan 252 körül volt, megnéztem a chartot, azt láttam, hogy nyáron 230-240 között volt, és arra gondoltam hogy visszaerösödhet.
Mikor felszaladt októberben, akkor azt mondtam 260-nál veszek, ha visszamegy, egyik nap 265 volt, mondtam is, holnap beváltom, nem sikerült, mert újra felment.
Vagy most vegyek 310-ért pánikszerüen???
És ha visszamegy 280-290-re?
szörnyű de tényleg ekkora bukóban ülök, befektetés hitellel két ilyen nap után gyorsan összelyön a minusz 2 milla....
Akár az egész tőkém bukhatom ha holnap megint felfüggesztéses esés lesz. Októberben volt pár ilyen nap egymás után, de akkor kezdtem, kevés pénzzel, így akkor még nyertem is a végén.
Ez nem pont olyan, mint a szerencsejáték, ez AZ. Figyeljétek meg itt a fórumon a tipikus viselkedési formákat, pont mint a rulett asztal körül:
- van aki az érzéseire hagyatkozik
- van akinek "tratégiája" van.
- van aki ha veszít, külső okokra fogja (mutyi, speki, Csányi és érdekköre stb)
- vagy bagatellizálja a veszteséget.
A tőzsdézésnek most a tudományos alapja is pont annyi, mint a rulettnek. Semmi. Csak szerencse kérdése az egész.
Befektetők itt most nincsenek, csak szerencsejátékosok.
bocs, róla megfeledkeztem.
őt is meg lehet nyerni.
porti nem tudom kutyázik-e?
macit finom humorral cikizgeti.
ma belinkelt neki valami támasz-ellenállásos
segélyoldalt.
Legjobb gyerekkori barátom eladta a rózsadombi házát amit egy élet felsőfokú munkájával szerzett 80 millióért.
Még szerencsésen vett €-t 252 ft-ér. Kivitte Bécsbe és betette egy bécsi bankba kamatra. Nem sokat nyer vele,de biztos, hogy nem veszti el ezen a rohadt tőzsdén!!!
OTP részvényesek ide!