Én ezt most nem vágom mi van. Sztem akinek volt egy kis csepp esze az vett 2100 körül. Legalább is ezt gondoltam. Most meg már nem tom mi van. De az biztos, h a válságnál volt az utoljára, h a 20 napos bolinger szalag alját így átvitte. Ez ami itt történik nonsznesz...sztem jól járt aki még bele vett 2100 körül.
pánikoltatás és stoppok porszívózása folyik, meg persze a háttérben a nagy mutyesz amiben csányi vastagon benne van vsz.
olyan poziban kell maradni amit meg tudsz tartani.
Ez egy nagyon fekete hétnek néz ki. Hamarosan 1-essel kezdődik az otp - 2700-ról állok benne, de nem full tőkével, ennyit már tanultam. Délután tartok tőle, hogy nagy szakadás veszi kezdetét a világban. Legalább a dax short certi kiegyenlíti az otp-t, ha így megy, még hoz is rá. Azért 1600 körül majd veszek még hozzá egy keveset...
Felfüggesztették az OTP-t!
(NAPI Online) 2009. 02. 17. 11:40:43
Hatalmasat zuhantak az OTP részvények a BÉT-en, röviddel dél előtt 2100 forintis is esett jegyzésük, s ezért a 10 százalékot meghaladó esés miatt átmenetileg fel is függesztették kereskedésüket. Ez azóta újraindult, s most már 2085 forinton áll az árfolyam, ez 11 százalék mínusz.
OTP részvényesek ide!