Kicsit finomítgattam a vonalaimon.3 pontot rajzoltam be amit szerintem elsődlegesen figyelni kell most. Az első trendvonalat áprilistól követi, és a carry trade-nél ment csak alá. A második az a 200 napos, már nagyon rég nem tesztelte. A harmadik pedig a csatorna alja, amit év elejétől követ. Bármelyik benne lehet a pakliban. Minél kevesebbet jön le, annál longosabb marad. Ha még az elsőt se éri el, akkor nincs is miről beszélni, full long oszt kész. https://ibb.co/wpvZ199
Hinni a csodában. Ez lehetne a topic új neve. HA 18500 alá jön, én hiszem, hogy ismét egy kamu kitörés, egy újabb nagy cumi, XXL-es. Még írta is valaki,h "kitáraznak" az OTP vezetők, Mert volt eszük. Majd kitáraznak a TL-esek is 1x, egy 230ft-os maradvány mellett, aztán lehet vele zsugázni. "Pakk" ezt a hsz-t neked szánom. Kíváncsi vagyok mennyi negatívot kapok rá. USA borít. (látszólag?) OTP "szinten marad" közben, mert FUNDA és P/E Picsán rúgva/esés Powell tata hónapokon át segítette az emelkedést, most meg csak kussol. Megérdemlik, ha pofára esnek.
OTP részvényesek ide!