Ám legyen úgy. :)
Nekem nincs komoly céláram felül. Azt tudom csak, hogy most kell egy kis fel, mert nem tudunk tovább lefele menni. Kell egy kis helyet csinálni az indikátorokban.
Csak semmi kedveskedés kérem szépen, még megszólnak. :)
TL19? Hát az bátoj. Azt kiüthetik januárban. Nem mondom, hogy ki fogják, de a lehetőség meg van rá.
Hova várom a tetőt a következő napokban? Elvileg 6035 környéke, de erre nem veszek mérget. Fene se tudja. Majd mutatják az indik a tetőt, ha odaérünk. 100-150 pont mindenképpen várható. De még koránt sem biztos, hogy láttuk az aljat, ahol érdemes beszállni. Persze egy pakk mehet innen is, másik kettő 5850-55 illetve valahol 5825-5845 között eltehető. Vagy teljesül vagy nem.
Nem vitatkozom én veled, nem vitatom megállapításod, sőt még alá is támasztom azt.
A napi minimumokkal számolt MA50 várhatóan dec 21 környékén lesz 5700-5750 között. (Mily véletlen.) Az a támaszvonal dettó oda esik.
Én csak annyit állítok, hogyha valóban lemegyünk odáig dec 21-re, akkor jan közepén, második felében 5200-on találjuk magunkat. Ennyi. Nem várakozás ez, csak lehetőség.
OTP részvényesek ide!