Szerintem az ilyen hírre a közel 1%-os esés (amik a zárás után egyébként tovább apadtak...)az amerikai indexek esetén, nem számít olyan, hú de nagynak. EURUSD az zakózott ugyan 130-140 pontot, de ennyi. Ha nem folytatódik az esés hétfőn, akkor kb. ennyi volt ennek a hírnek a beárazása, és csókolom, menni fog külföldön minden tovább felfelé.
A BÉT egy külön kategória, inkább tippelni sem merek rá.
Engem is inkább a londoni lefokozásunk idegesit, uis ők nagyon le tudják zúzni ezt a papirt.
Emlékezzünk csak a múltkori esetre, amikor USA zárva volt és jókora zuhé lett itt tőlük/miattuk!!!!
Kiderül hétfőre is ezt tervezik-e?
Van rá tippem.
igazából megjósolhatatlan, ugyanis mindketten ipari szinten pénznyomdáznak és az ekb és a fed között vannak megállapodások egymás kisegítéséről ha valamelyik valuta össze akarna omlani, 1.10-1.50 között fog sztem sávozni amíg csödbe nem megy minden
en ma mar kiugrottam nemi bukoval. Most inkabb csak figyelem a torteneseket. Ilyen szelviharban kb. mind1 melyik iranyban akarsz hu..zni. Ha lecsillapodik a piac, es latom a pozitiv iranyt akkor ujra beugrom. Apropo, jovo heten megint tema lesz go. ugye most mar nagyon kell nekik az a piiizt es meg mindig nincs dontes.
Shortfolio biztos jo izut fog csamcsogni rajta.
OTP részvényesek ide!