Mennyenek a rohadt k.... a.....-ba.Milyen érdekesek a leminősítések mikor jönnek általában.....:Igen hétvégén,a legundorítobb az S§P-jé volt, megnézték miokor van a legmagasabb longállomány a tőzsdéken és mikor fájna a legjobban ezek a gerinctelen csúszómászók ezek után mindenkit lehÚztak,Nekem 6.000Eur pluszban volt az EURUSD shortom 0-ba húzott stoppal,nyugodtan mentem aludni,mi történt?Ahelyett ,hogy a dollár erősödött volna hatalmas rés lett összeszedték a stopomat ,utána rájöttek ,hogy a menekülővaluta a dollár és igen nagy csapkodások közepette már milliomos lennék,de a rést átugorva stoppolódtam ki.
A másik trédem még amit átvittem hétvégére ,az EURZAR short volt,hatalmas réssel gyengűlt a Dél-Afrikai Rand az Eurral szemben amit vissza sem töltött,ezt aztán végképp nem értettem ,mert A Dél -Afrikai Rand leköveti az arany és nemesfémek mozgását,mivel ott ez a fő bevételi forrás és technikailag is erősödnie kellett volna a Randnak ,hát érthetetlen okokból kifolyólag az ellenkezője történt,előre jelzem a stoppot itt is 0-ba húztam.Ennek ellenére kinullázta a számlámat ez a szemét manipulatív banda két hatalmas nyereséges trédemnek köszönhetően ......
Az EURUSD-ben és a Randban sem volt soha ekkora rés.
Most újra hétvége már nem merik piaczárás után jelenteni a leminősítéseket,de így is majdnem sikerűlt a Moody s -nak Belgium kapcsán.És újra csak EURHUF shortom van hatalmas nyerő pozícióban ,remélem ezt a számlámat is lenullázza egy kúrva nagy rés.........
És igenis káromkodni fogok még,ha a Vadalmának =/alwama/ nem is tetszik .....
Ezek a gecik remélem élve rohadnak el valami nagyon meleg és büdös helyen....
A másik trédem még amit átvittem hétvégére ,az EURZAR short volt,hatalmas réssel gyengűlt a Dél-Afrikai Rand az Eurral szemben amit vissza sem töltött,ezt aztán végképp nem értettem ,mert A Dél -Afrikai Rand leköveti az arany és nemesfémek mozgását,mivel ott ez a fő bevételi forrás és technikailag is erősödnie kellett volna a Randnak ,hát érthetetlen okokból kifolyólag az ellenkezője történt,előre jelzem a stoppot itt is 0-ba húztam.Ennek ellenére kinullázta a számlámat ez a szemét manipulatív banda két hatalmas nyereséges trédemnek köszönhetően ......
Az EURUSD-ben és a Randban sem volt soha ekkora rés.
Most újra hétvége már nem merik piaczárás után jelenteni a leminősítéseket,de így is majdnem sikerűlt a Moody s -nak Belgium kapcsán.És újra csak EURHUF shortom van hatalmas nyerő pozícióban ,remélem ezt a számlámat is lenullázza egy kúrva nagy rés.........
És igenis káromkodni fogok még,ha a Vadalmának =/alwama/ nem is tetszik .....
Ezek a gecik remélem élve rohadnak el valami nagyon meleg és büdös helyen....
OTP részvényesek ide!