"Egy kezdő befektető is tudja, hogy ingyenebéd nincsen. De aki a pénzügyi szférának a gazdaságban betöltött szerepével tisztában van, az tudja azt is, hogy ha a bankoknak nem jó, akkor nem jó a gazdaságnak sem."
Az biztos hogy a tegnapi Parlamenti ülésen arra a kérdésre ,hogy M.O.miért nem tiltotta be a tőzsdei shortolást ,sumák hallgatásban volt a FIDESZ!Mint amikor Gyurcsányék nem akartak valamire felelni!
Álmodok én már hetek óta. Nem tudom, ha már eddig nem dobtam ki a marhanagy 4400-as pakkomat, akkor most már tartogassam-e, vagy hónapokig nem megy már afölé akkor nyeljek és várjam a 2000-es beszállót...
Itt senki nem látja ,itt mindenki abba hisz hogy óriási rally előtt állunk. Ne is mondj ilyeneket mert a végén ugy jársz mint én hogy megbélyegeznek te leszel a fórum pesszimistája .
Egy esetbe lehet komoly rally ha beindul a QE3 ,DE a problémát az csak tovább mélyíti é nem old meg semmit.A tengeren túl semmi nem változott Augusztus óta, de ugy csinálnak mintha ők nem a csőd szélén táncolnának.
1000 milliárdokon ül a bank szektor.
Az extra profit helyett hozzájárulást várnak Orbánék.
Hibernálódott a gazdaság, lelassult az export, belső piac pang.
KSH megmondta hogy leálltunk.
Szerintem se volt sok választása a kormánynak, és EU nem fog érdemben lépni ez ellen. Ha jogerősen kárpótlásra lenne kényszerítve a következő kormány, az most nem fáj. Ráadásul jöhetne a különadó megemelése nevű Lézer kard.
OTP részvényesek ide!