Nem esett jól látni usa emelkedését , amit leírok az szigorúan saját vélemény :
Nézem az egészet kivülről.....kezd usa olyanná válni ,mint a pénzét egyre jobban elveszítő kisspeki.....nagyon kapkod...és az nem jó!
Ez a fajta csapkodás , iránynélküli kereskedés, kapaszkodás minden apróságba megerősít engem abban , hogy távplmaradjak a kereskedéstől------fillérekért kockáztatni csak a kereskedésikényszer kiélése miatt....ezen már túl vagyok......
trendnélküloséget lekereskedni nehezebb , mint a lotto vagy atoto de aki szereti csak tegye.....de legyetek ovatosak....
oroszország még egyszer beszól és zuhanni fog minden.....ezek a "hírek"amik mozgatni képesek a piacot azt jelzik , hogy a piac nagyon sérülékeny!
A kp az úr....inkább lemaradni néhány százalékról , mint álmatlam éjszakákat megélni.....de mindenki járja csak a saját útját.
Mindenkinek azt kivánom , hogy ne a tőke nagyfokú elvesztése legyen az ébresztő ,
hogy a kidolgozott stratégia a fontos , a megfelelő tőkelevédéssel együtt
az állandú nyerésivágy könnyen kényszerré válhat-és az már pszichikai eset !
Lex OTP-re kivancsi lennek azert :-)
Itt van peldaul ez link
Elozmenyeket nagyjabol tudjuk, foleg ami az arfolyamokat illeti. Valosaggal barmilyen joszagert eldobigaltak volna a MOL reszvenyeket, attol a Lex Moltol.Ugye, ez megis latszik az arfolyamon. Mondjuk Hernadiek kapkodtak is 30 ezres sajatreszveny vasarlasokkal....nem szamoltak arra, hogy lex molt gyartassanak a honatyakkal.De amint ugy nezett ki, hogy abbol lehet valami, addigra mar a bennfentes eladasok is megtortentek, sot , kovetkezetk az intezmenyiek es sok kulfoldi (nagy)befekteto ugyszinten megcsomorlott. Persze ebbe a csomrben mar benne volt a tokepiaci para is...Hernadiek ezt is elbaltazva, duplan baltaztak el a sajat rv vasarlast.
Hat az baj Herceg, hogy meg nem is gondoltal erre ! :-)
Ha nem veszi sajatmagat, olcson o is jo celpontta valhat. Ha veszi sajat magat, akkor annyira nem valik celpontta, viszont fogy a penze....a reszvenycseres akviba nem mennek bele.Sok vele a varia.
Scalare, jol figyelj , hogy mit irok, mert csalok ! Rodolfo nyoman. Hat , ha nem is, de amig engem se ismersz ki, addig az en irasaimra se adjal sokat. Nekem nincs rajongokra szuksegem, ezert egyben biztos lehetsz; ennek megfeleloen nem is rajongo tabor tobzosan irok.Azt a hibat meg ne kovesd el, mint sokaknal latom; eloszor vesznek, aztan kerdeznek. Most nem Teged nevetlek ki, de tiszta rohej az ilyen, meg szanalmas is. Egy forumtol sem varom el azt, hogy megkapjam a segelyt , meg mindazt, amit mar egy folvett pozimnak szeretnek.
Na jo, azert teljes korboncolast nem vegzek magamon itt mindenki elott ! :-)
Persze, tudom is, meg értem is amit mondasz JP! De gondolom senki sem lehet olyan ostoba/kapzsi, hogy ha pl. esésre játszik, és engem (is) ijesztget a világvégével, akkor ezzel maga után tudja húzni a piacot. Ez legfeljebb egy olyan kaliberű embernek sikerülhet, mint az amerikás magyar, Shortos György. Ha kamuzik valaki a fórumon azzal legfeljebb engem b@sz át, de még engem se, mert én meg csak érdeklődöm. Nem ennek alapján döntök, és le tudom vonni a konzekvenciát. De neked köszönöm a baráti hangvételt! Nyilván a te véleményedre jobban odafigyelek majd mostantól. És ezt nem udvariasságból mondtam...
GYakorlatilag a penzintezetek piaci erteke , az utobbi honapokban alaposan megroggyant. Ebbol kifolyolag Csanyi most biztosan olcsobban akviralhat mint fel eve, raadasul funda alapon ,nem igen rosszabb fundaju bankot , mint ahogy az volt fel evvel ezelott is.
Scalare, nem foglak leszidni. Legfeljebb legkozelebb szoba sem allok veled. De , ha Te a forumokbol olvashato tuti transzparens beirasokbol kereskedsz, mert valaki azt meg azt irja, akkor ne varj valtozast.
Mar leirtam maskor is : olyan nicknek a hsz-ra ne adj semmit, amig nem ismerted ki azt a nicket alaposan !
Szep hetveget
Törölt felhasználó2008. 02. 22. 22:51
JP egy rugóra jár a lelkünk és az agyunk! totál ugyan ez vagyok,ha ok akkor király ha csuzda akkor hirtelen uj alapokra helyezek mindent:):):)megfontolás,biztonság,tuti profit:)
amig el nem szállok megint :D)
már épp kezdtem belenyugodni h napi minimumon zár a dow,erre megnéztem és alig hiszek a szememnek.Mi történt már megint?
Törölt felhasználó2008. 02. 22. 22:48
zazimov! nem maradsz ki semmiből! lesz az oti 6500,szerintem.Vesd össze az árfolyam alakulását az otinál nagyobb dinamikával fejlődő osztrák ill német bankokkal,látni fogod hogy a 6,5 nél is simán mehet lejjebb,ha a nemzetközi légkör ugy kivánja.Az más hogy eszeveszetten fog vissza is száguldani de az még odébb van:(
Csányi nincs elszállva,nem szokott hüleségeket beszélni,de ehhez a 2Mhez még bizony venni kék vmit és ha lehet olcsón,ha ez a bejelentés kijön az ismét adhat egy irányt ,addig csak a rángás,ESŐ TRENDBE
Elhiszem, hogy kezded legyozni. En is akkor erzek kenyszert ilyenre, amikor megelegelem a bukas sorozatot :-) Aztan , ha beleveszek egy jo poziba, az persze mar enm a kenyszerkereskedes jele, hanem a megfontolt, tapasztalt tozsdese . Na ja :-)
OTP részvényesek ide!