kisherceg akkor told bele te is a pénzed hiszen úgyis "életben tartják" nem ? :)
Törölt felhasználó2008. 02. 22. 22:12
Előzmény:
törölt hozzászólás
ha nem vették volna észre sávban vagyunk,, ez a pénteki bux-lecsapás csak nem akart sikerülni valahogy.. eladók gyávák voltak
igy most jöhet a "féktelen" öröm..
otp megint fel 3%
s immár 30%-t mozgott 2 hét alatt
még azt mondják nem megy sehova ))
Tisztelt fórumozók! Hasonlattal élve, kérhetném, hogy a hajóács mérje meg a vízszintet... De már annak is örülnék, ha eme késői órán néhányan megosztanátok a gondolataitokat velem, mert részemről leállt a gépház, és fogalamam sincs merre tovább. Fogy a pénzem és fogy a türelmem:
1.) Milyen mértékű kamatdöntés várható hétfőn?
2.) Mi lesz a tőzsdei kicsengése a dolognak?
3.) Hozzávetőlegesen mikor állunk vissza 30.000 pont-ra a BUX-al? (ez ügyben nem várok pontos előrejelzést, de legalább nagyjából mire számíthatok? Mert pl. buxer-long-condor ezt írja: "Most kell index-et venni. 20-30% + decemberig. Milliòs alapkezelői bonuszok dollárban...porshét, luxus kecót vesznek belőle. Figyeld meg." Borska viszont másfél-két évet említ a csúcsig. Akkor most kinek lesz igaza?
4.) Volt-e már ilyen hosszan és mélyen elhúzódó válság az elmúlt 15-20 évben a világon?
És végül:
5.) Mennyit nyereségadózzak, ha 30% mínuszban vagyok?
Lip akkor te aki tsztán látod a dolgokat -szerinted- magyarázd el hogy szerinted mi történik.
Neked az logikus hogy valaki egy fityinget is betolna egy olyan valamibe ami "tragikus betegségben szenved..gyakorlatilag mindenki tudja a családban, hogy haldoklik és semmi esélye, de azért erőnek erejével gépekkel, mesterségesen életben tartják"
Kezdődik a kedvenc filmem.: Shortosok szopatása.
Imádom. Akár hányszor meg tudom nézni, pláne mivel nekem a másik oldal termel.
Törölt felhasználó2008. 02. 22. 22:05
...na ja..minek az összeesküvés elmélet???? ....Istenem....az összesküvés elméleteket pontosan a magyarázatokkal építik fel vazze!!! ...pontosan erre van szüksége az egyszerű embernek...semmi másra, csak a magyarázatra...ha az van, ill. adnak fentről, akkor nyugodtan hátradőlhet az egyszerű ember...mert, ha azt mondják fentről az okosok, akkor az biztos úgy van....na ja...háát persze...
még nem olvastam DLPH blogját, de majd egyszer, ha lesz időm...
az én fejemben a Dow 12e-nél az S&P 1300-as szint elesésekor tartom problémásnak...és mint szemmel látható nagyon nem akarják, hogy elessen....de..de tudod ez valahogy olyan, mint amikor egy család hőn szeretett tagja tragikus betegségben szenved..gyakorlatilag mindenki tudja a családban, hogy haldoklik és semmi esélye, de azért erőnek erejével gépekkel, mesterségesen életben tartják, hogy éljen még a legenda...és a látszat...hogy ÉL...de az egész helyzet valami hihetelenül nevetséges és elkeserítő...
meg egy kicsit arra is hasonlít, amit a komcsik csináltak 50 éven át...váltig állították, hogy minden rendben, közben a háttérben már semmi nem volt...és végül mégis csak összeomlott az egész...
szóval én azt mondom, hogy aminek meg kell történnie, az törtnen meg, még ha szar is szembesülni vele...az élet előbb vagy utóbb, úgy is kikényszeríti...
OTP részvényesek ide!