Képzeld el amikor hazajövök azt mondja nekem a kisebbik kislányom, hogy apa álljál kézen! Kézen állok, úgy ahogy, az ingzsebemből kihullik a lóvé, gyorsan összeszedi és kiabál a nővérének, hogy mehetünk fagyizni!
Én is vallom, hogy sokszor belenyúlnak az árfolyamba, de ma egyértelmű volt, hogy a cél felrántani!! Ebbe nem beszállni... akkor tényleg minek vagyunk itt?
Majd ha jóra fordul a helyzet, ismét rendkívül szakszerűen el fogja nekünk idiótáknak magyarázni, hogy miért is volt jó az akvizíció az apró megingások ellenére.
a segitségeteket szeretném kérni... elvileg aktiválták a reál előfizetésem. nállam jelenleg 3350 az oti ( 15:24 kor)
ha igy van kérnék egy megerőssítést akinek van reálja... előre is köszi
"nézni az RSI(14)-et és 20/30-nál venni 80-nál eladni, ha egy nap alatt teljesíti, akkor egy egy nap alatt, ha egy hét alatt akkor egy hét alatt, ez már legyen mindegy (szvsz, részemről mára ennyi a tanulság)" ez egy elemzési technika? mennyire megbízható?
ezt csak a brokerek latjak akik kozvetlenul be vannak kotve a bet rendszerebe es oda az osszes cegtol befuto ajanlat es lezart kotes latszik
tehat gyakorlatilag ralatasuk van a piac belso szerkezetere amit mi nem latunk es igy lehet tudni hogy mindenki veszi vagy csak mondjuk egy nagy vevo van
most az van hogy mindenki adja, csak van egy kurva nagy vevo aki meg annal is tobbet vesz mint ahogy adni birjak....
figyelj hetfon kezdodott amikor 2740-tol 2990-ig huztak akkor is ilyen hihetetlen modon
namost ma volt 3400 folott is tehat ha olyan megbizast kapott a ceg amikor 2740 volt hogy 3400-ig vegye akkor gyakorlatilag egy 700 ft-os rangen belul barmennyiert megveheti
700 ft range az azt jelenti hogy aki ilyen szorasban vesz az minimum ujra azt varja hogy 7-8 ezer folott legyen
ilyen vevo pedig nincs mindennap tehat itt most valaki beszallt es kesz ennyi volt neki mondjuk evekig
ugyhogy ez az emelkedes nemlesz tartos
mindenesetre kurva jol idozitette az elliot vegere amikor mindenki esest vart szepen begyujtottek amit lehet meg a maradekot itt a tetejen
mondtam en hogy nagy szivatas van keszuloben!!
egy ket nap es kiderul
az idozites megint gyonyoru viszont pont ugy mint az elozo gyj utani bedontes
na akkor meg az volt a franko
OTP részvényesek ide!