a cashline veszi megbizasra
a masodik legnagyobb vevo is csak kevesebb mint harmadannyit vesz
a masodik legnagyobb elado pedig 800 ezer darabbal maga az OTP!!!! tehat nemhogy srv-rol nincs szo hanem az otp sajat magat szorja kifele ezerrel
a legnagyobb elado az erste tehat jogos volt a varakozas hogy a beragadt teteleket szorjak kifele mindenhol ezerrel
viszont egy nagyvevo felsziv mindent
ha az nem lenne akkor elado vevo kb egyenlo lenne es nem tortent volna ma sem semmi extra
mindenesetre ez arra utal hogy valami egyedi eset valami egyedi hir van amit napokon belul megtudunk es akkor vege
lehet hogy az ebred igy szall be egy csomaggal es majd este kozlik hogy ennyi volt
akkor holnap limittel le ez is benne van!
3354-nél volt az 5 perces rsi 70-en, 3418-on mégegyszer 70 volt az rsi, ugye ez még nem számít divergenciának, csak ha alacsonyabb rsi-t csinál magasabb árral?
kérdezem (bárkitől aki tudja a választ)
Ha olyan pluszban adod el, amitől Te már boldog vagy és nem vagy telhetetlen, akkor mindegy mennyit nyertél szám szerint!. Magyarul nem kell megvárni míg pánik eladás jön az emelkedés után.
Viszont ha azt írogatod pozi nélkül, hogy nem érted miért emelkedik, tuti semmit nem nyersz. Magam is esést vártam, le is írtam. 2600ra. Csak feltűnt, hogy nincsen igazam és így kerestem az emelkedő trenden. És mivel ma mindenki belebolondult ebbe a részvénybe, csak annyit kellett tenni, hogy megyünk. Én kiszálltam. Ha tovább megy, már nem izgat. Ha esik akkor újra beszállok.
Törölt felhasználó2009. 05. 20. 15:04
meglesz ma a 3400 aztán a hétvégére vagy jövő héten a 3050 vagy 3100 vagy 3150 akkor újra veszek
OTP részvényesek ide!