Reggel már megmontam semilyen hatással nem lesz a GDP adat a picra.A piacon csak spekulánsok hülyítik egymást ,komoly befektetők híányába se le se fől nem lesz jelentős elmozdulás.Melesleg megjegyzem öröm nézni hogy egyes emberek milyen illúzióba ringatják magukat,közbe halvány fogalmuk nincs arról mi zajlik körülöttűk.
Az első negyedéves amerikai GDP árindex 2,9 %-os értéket hozott (előrejelzés: 1,8 %, előző érték: 0,5 %). (OT/www.globalfx.hu)
Talán ez is számít valamit!
Ki ne kapkodjon? A shortban vagy longban ül? Valakinek kellene nem?
Törölt felhasználó2009. 04. 29. 14:44
Megjött az adat: óriási bajban az USA
2009.04.29 14:32
2009 első negyedévében 6.1 százalékkal zsugorodott az USA GDP-je, ami jókora negatív megelepetést okozott, mivel az elemzők -4.6 százal körüli értlkre számítottak.
Én itt most, még tisztes haszonnal kiszáltam. 2700 amugy is erős ellenállás 30ft meg nm oszt...
Üdvözlök mindenkit a fórumon 6 hónap kamillázás útán most veszem a bátorságot a hszhez. Ha nem jön be a próbálkozás, várok még 6 hónapot.
Rockmester: a tavalyi év azonos időszakához mérten nézd. Ehhez képest - 6.1%. Lehetett volna jobb is, de legalább úgy tűnik, minimálisan csökkent a zsugorodás üteme. Ami meg az elemzői várakozásokat iileti, ha az alapján minősítjük őket, mint az előrejelzéseiket, akkor túrót se érnek. Meglátjuk.
OTP részvényesek ide!