Vettem én 1522-ért is, csak már dobtam, most meg pislogok, mint hal a szatyorban! Ez van, azért szerintem nem életszerű, hogy innentől már csak fel, ennyire még nem jók a kilátások...
Volt már rá lehetőség, akkor miért nem kellett? Csak nem a totális összeomlástól féltetek? És ha megint annyi lesz akkor nem jön majd újra elő ez a félelem? ;)
Én bízom benne, hogy ez talán a következő nagy esés előtti utolsó/utolsó előtti/utolsó előtti előtti emelkedés. Több évre szeretnék tartani bluekat, ha a 2500-as MOL-om 1600-1700-as régióban tudom megkaparintani, akkor boldogan ülök rajta 5 évet.
2026-on álltam, de már visszavontam. Hátha holnap is réssel megy fel. :D Persze közben a ts20 rám rohad, pedig kétszer ki tudtam volna szállni belőle jó kis pluszban. Az a lenti rés nem hagy nyugodni. :D
Én tegnap a 9100-as OTP-met eladtam 9300-ért, aztán 9000-en visszavettem. Ma 9400-nál dobtam, 9000 alatt valahol vissza is veszem. MOL-om még 2500-ról volt, ott realizáltam egy 500 forintos minuszt, remélem 1600-1700 térségében vissza tudom vásárolni.
Én is benne voltam egy adaggal. Több, mint nettó 20%, pár nap alatt, gondoltam ez elég. :) Milyen kár, hogy én soha nem kapom el az alját. :D Várom a második hullámot, akkor visszaveszem, de ha nem, akkor meg a nyugdíjalap termel tovább.
OTP Mol Richter Certifikát,részvény , certifikát terápiás topikja
8097.......száguldunk..