https://hvg.hu/kkv/20200414_Nem_csak_a_tozsdenel_az_OTPnel_is_bajok_vannak#rss Lassulások tapasztalhatók a legnagyobb magyar bank online felületein.„Technikai okokból az OTPdirekt internetbank, az Electra és a SmartBank belépésben jelenleg lassulás tapasztalható. Nagy erőkkel dolgozunk a hiba kijavításán” – írta a bank az OTPdirekt belépési oldalán április 4-én.Továbbá emlékeztettek rá, hogy a tőzsde technikai okok miatt bezárt. „Az újraindítás időpontja jelen pillanatban még nem ismert, a BÉT dolgozik a hiba elhárításán. A Clavisban az összes papír automatikusan felfüggesztésre került és a felfüggesztés törlése is automatikusan fog történni. A BÉT ismételt nyitásáig kérjük, hogy új BÉT-es tranzakciót ne rögzítsenek, mert az automatikusan visszautasításra fog kerülni” – figyelmeztettek.A tőzsde délelőtt közölte, hogy a kereskedést - a Származékos Szekció Határidős és Opciós Deviza Piac kivételével – a rendszer meghibásodása miatt leállították. A BÉT arról is tájékoztatott, hogy a helyzet az üzletszabályzat alapján technikai szünetnek (trading halt) minősül.Legutóbb március elején volt a BÉT-en leállás, akkor a kereskedési rendszer hibásodott meg.
Sziasztok! Új vagyok még én is ebben a világban :) OTPdirektbrókerben egy eladásom reggel óta Feldolgozás alatt van (tranzakció állapota). Szerintetek ez normális? Deltát adtam el. Adtam és vettem más részvént pl. OTP de ott ezt nem tapasztaltam. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok ! Most kezdtem el hasznalni az otp szolgaltatasat. Amit abszolut nem ertek: feltettem delta reszvenyeket eladasra a reszveny arat limitre 115re alitottam be a teljes ertek 379615ft alatta pedig tranzakcio ertek 343412ft (104ft/reszveny)tehat ennyit kapnek belole tenylegesen. Nem latok kulon eladasi es veteli arat a reszvenyeknel. En rontok el valamit vagy az otp vesz le ennyit ? Kerlek segitsetek,koszonom.
Real és 5-ös könyv jár az előfizetéssel. AKKO-t pl nem mutatja hónapok óta, illetve kerek forintra lehet csak megbízást adni. Egy forgalmasabb nap lefagy vagy be se lehet lépni. És nem olcsó. Annyit ér, mint a topic neve, egy szégyen. Keress valami megbízható szolgáltatót.
Sziasztok Nem régiben nyitottunk értékpapírszámlát , és gondolkodunk azon hogy, előfezetünk OTP smartbrókerre. Megosztanátok az ezzel kapcsolatos tapasztolatokat ,Szerintetek megéri? Valamint lenne pár kérdés: Valóban real time adatokat látunk -e , és a vásárlás is ezen a real time áron történik, vagy pedig itt is érvényes a bekerülési értékre, hogy T+1 záróval kerül megvásárlásra előre is köszönöm
Nem. Pedig jeleztem már a chat-en, de azt írta, hívjam a kollégákat. Ott azt mondták nem tudnak hibáról kapcsolják az illetékest. Az persze 20 perc után sem vette fel. Most megint írtam a Chat-en, leírtam mi a baj és rögzítsék valahol a hibát. Erre megkérdezte az ügyintéző, hogy miben segíthet. Leírtam neki még egyszer. De nem írt vissza, zárta a beszélgetést. Itt tartunk!
OTP Direktbroker problémák