A tőzsde lényege nem pont
ez! A tőzsde nem éppen piac!
A cégeket teljesítményük, gazdasági pozíció ,
politikai biztonság, alapján kéne támogatni
részvényük megvásárlásával,
hogy a további fejlődésüket segítsd, és fejlődésük
által közben gazdagodj!
Tévedés jogát fenntartom!
Gazdagodj békében!
Majd nézd meg az éves jelentést és eldöntheted, hogy hányszor akarod vele kitörölni a picsádat!
Törölt felhasználó2018. 03. 24. 15:04
Előzmény:
törölt hozzászólás
Azok több mint fele nem is fog elmenni. Furcsa, mert én eddig mindig azt mondtam, hogy ezek az emberek felelőtlenek, hiszen nem élnek a demokrácia adta lehetőséggel. Mára viszont, látva azt ami az országban politikai kampány címszó alatt történik (és itt mindegyik pártra gondolok) kezdem azt hinni, hogy nekik van igazuk. Ha a következő alkalommal is ez fog menni, akkor én is csatlakozom majd hozzájuk.
:-) Milyen mínuszokról írtok? Ja azok a nyilacskák? Már nehogy ezen mérgelődj! Úgy kell venni, mintha ott sem lenne. Ha azt írod, hogy SZIA, még azt is értékelik. Röhely!
A minusz NEM érdekel ! Ha van arcod, írd le a véleményed ! Írd le. ÉN MEGTETTEM. Az ilyen emberekből áll a többség az Országban,többek közt ezért is van az ami van. CSAK A SUNYISÁG , semmi több. A fórumon is egymást szopatják kereskedési idő alatt ! Szégyen ember vagy,hogy csak egy minuszra futja, KORREKET vélemény írása helyett !!! Ez van !!!!!!!!!!! Szomorú !!!
Én régebben SOKSZOR leírtam a véleményem az Országban uralkodó ............................ ! Most nem írom le még egyszer . Viszont írnék valamit az általad feltett felmérésről !!!!!! Írtad,hogy nem nyer a Fidesz ! ( egyik szem sír , a másik nevet ) !. A lényeg ,hogy MEGFIGYELTEM !!!!!!! A Fideszesek soha sehol ( észrevételem ) nem hangoztatják,hogy ŐK BÜSZKE Fidesz szavazók inkább a plafont vagy a földet nézik,de elmennek SZAVAZNI. Azokra a személyekre viszont akik elmondják,hogy NEM tetszik ami van jelenleg. viszont nem mondható el,hogy számottevően elmennek szavazni. Én állítom,hogy csak a Bét-en tevékenykedő emberek és hozzátartozóik által legalább 100 000 ember a Fideszre fog szavazni,MERT :............................ Mindenki tudja miért ! És nem csak az M.L. részvények miatt !!!! Nagyon , nagyon sok csoport érdekeltté lett téve ,hogy a Kormány maradjon. Mondok egy példát. Van egy 4 tagú család. Jelenleg mondjuk az opus részvényei érnek 20 millió forintot . Mondjuk Fidesz nyerés esetén elképzelhető,hogy 2 év múlva 60 milliót fognak érni . Ez a család azt fogja mondani . OKÉ !!! MARADJANAK és a két gyerekemnek meglesz a 2 lakás !!!!!!! NEM TETSZIK ,DE SOKAN FOGNAK ÍGY GONDOLKODNI ÉRTHETŐ módon. MINDENKI a családja jövőjét tartja elsődlegesnek ÉRTHETŐ , ELFOGADHATÓ módon !!!!!!!!!!!!!!! A POLITIKUSOK is így gondolkodnak , PÉNZ !!!!!!!!!!!!! Bármelyikre ránézek ,ERRE GONDOLOK , BÁRMELYIK oldalról !!!!!!!!!!! SZOMORÚ , EZ VAN !!!!
A pollo jobbikos tudtommal. Nyilván saját tábort kerdeztek inkább. Egyik kozvelemenykutato sem ér szart se amelyik nem független. Talán a závecz az. Linkelj attól :)
Amit írtál az a legnagyobb problémája a magyar embereknek 1301 -óta., mindig széthúznak amikor valamilyen lehetőség lenne a kitörésre.. V. a külföldiken keresztül is támadják a saját fajtájukat, ha 1Ft + hasznot remélnek. A történelmet nehéz megváltoztatni. Állítólag a történelemből lehetne építeni a jövőt, de ez mi ránk nem igaz. Sajnos politikai topikot csináltatok a választások miatt a gazdasági topikból. Jó 7végét mindenkinek. Azért ne kapj agyvérzést, ha nem érted mire gondolok..
Hogy világosabbá tegyem: OV azt mondta, 4 kerék 5 gyerek :-) Ki is használják (ez min 30 milla), mert a gyerek megvan... Ehhez csak a közmunka kell és egy jogi-csavar. Kérdésem: a választások után, ki és miből fizeti vissza a 30 millát kamatostul?
Bár ha bukna, akkor is érdekes , hogy milyen arányban. Mert ha pártként töb szavazatot kap, akkor felkérik hogy valakivel esetleg alakítson kormányt. A többit nem tudom!?
Törölt felhasználó2018. 03. 24. 11:06
Előzmény:
törölt hozzászólás
Az ML részvényeknek az egyetlen értéke, hogy a kormány bármikor beletolhat párszáz milliárd lopott közpénzt. Ha ez a lehetőség megszűnik, akkor ezek a részvények max. WC papírnak lesznek jók.
OPUS Global Nyrt.