pont azt mondja ő is, hogy adogattad rendesen, de fair játékos voltál mindig a parketten. :)
én még hozzá tenném, hogy ralli indításhoz sokszor jól jött a 300k vételi erő. Tervezed, hogy most Opimusba is beszállsz, vagy maradsz a Konzumnál?
Jól tetted, majd ha fordulnak lehet újra venni őket. Szerintem legkésőbb hétfőn. Kérdés mit akarnak a nagyok, mert ők mozgatják. Ha azt akarják, hogy később új csúcsra menjen akkor az lesz, a sok kicsi csak evez a farvízen szvsz.
Babosko: Sosem borítottam le az árfolyamot, kár ezt gondolnod.
gondolom hogy ti vagytok a kemenymag akkik regota benne vagytok a papirban, ossze tartotok, es hisztek a papirban renduletlenul, nem sirtok nem rinyaltok egy kis esestol, ismeritek egymast es jol elbeszelgettek egymassal gondolom en ...nincs is ezzel semmi baj en csak olvasgatok es neha jokat mosolygok.
Kono jegyezd meg , hogy nem kell mindent az asszony orrára kötni ! Mert ha gáz van akkor jön , hogy én megmondtam meg hogy lehetesz ilyen nemnormális két gyerek mellett !
Hat gyerekek ez nagyon kemeny, amikkor meglattam a topik neveket hat majd behaltam a nevetestol, olyan nevek vannak hogy na...De most oszinten azert varhattatok volna meg az ujj topikkal, meg meg van az OPIMUS , leglabb ennyire tisztelhetetek volna...es ha meg sem ez lessz az ujj nev, mondjuk kitalalnak a kisbufik valami jobb nevet, akkor ujj topik?
Ez a lényeg, sok volt már a sírásból. Sok E betűs Petinek nagyon igaza volt. Most mindenki igyon meg valamit, töltsön rést, aztán holnap meglátjuk, mi vár ránk..
Üdv igaz új néven vagy 6 év után újra itt vagyok egy ötletem lenne hogy minél többen ezt a topikot válasszák. Akinek lehetösége van a hozzászólâsa végére iron egy reált tuti 10 másodpercenként visszanéznek a topikba
OPUS Global Nyrt.