Köszi, te is szépen haladsz ahogy olvasom, csak így tovább! :-)
Konzumban 900 volt a kulcs, utána már ment magától.
Holanpra egy kis előzetes:
Opimus órás chart: link
Hú, ez gyönyörű. Mtel: Ez nem büszkeség kérdése, ki gondolta volna hogy már csak 3 blue-nk lesz. Nekem első rv-em az volt, azonnali kiszállási stratégiám része volt, ha nem nő az oszti. Másnap reggel piaci adással szálltam ki 508- on.
Három részből áll. Ez egyik hosszú távra csak osztalék papírokkal. MOL, (bevásároltam 12 000 körül) Otp, Any, Ricsi, Gspark, és nem vagyok rá büszke de Mtel (bár még mindig kicsi pluszban) . A közpéső része rövid távra folyamatos kontroll alatt. (fél év) Csepel 435 körül, Konzum, Zwack, Rába a jó hírekre. És a harmadik ami nagyon elenyésző a napi ugrálásokra. Olyan nincs hogy teljes tőkém részvényben legyen.
Nehéz megmondani. Azt tudom, hogy pozi nélkül várom amíg eldől az irány. Legkésőbb holnap vagy kedden ez be kell következzen mert elfogy a hely. Ha megy is tovább 150-en akkora fal van, hogy egyik szinten se volt még fele ekkora se eddig. Lehet csak puffer, nem tudom. A lényeg, hogy én kivárok most, profit a zsebben. Ha felfelé tör ki veszek, ha nem akkor megvárom amíg kiesi magát. Figyelem a TA-t, híreket, ez biztos. Magára nem hagyom a papírt! :-)
Mondjuk Pénteken már Konzum felé kacsintgattam inkább, bele is piszkáltam 900 körül, meg is lett az eredménye.
Köszönöm! Áh, amiatt mérges vagyok. Nem volt szabad tőkém, meg könyékig voltam Mészárosban, oszti előtt venni akartam, erre meg felhúzták az űrbe az árat, ami Számomra már vállalhatatlan volt. Bár ott is futottam korábban egy 12 %-os kanyart. Miért a Te portfoliód milyen ha szabad?
Ez a célom egyszer, köszönöm! Éppen rakhattam volna több pénzt is a tőzsdére, de minek. Először megtanulom a szakmát, megvárom a válságot pár év múlva, nyitok egy nagy tbsz-t és bevásárolok. :D
Egyetértek. És minden lehet okosan csinálni, kis papírokat is. Itt duplánál visszavettem a tőkém. Vettem Csepelt, ottonet, holnap rábát. Kettő duplázik biztos, egy-kettő eshet 50%-ot is, akkor is beljebb vagyok. Ha meg válság van Úgyis dobnak mindent, aminek részvény a neve, nem mindegy? Mind a 4 egyenlő arányban van nálam most, az egyik hanyatlását kompenzálja a másik nyerője oszt csókolom. Egyszerre a négy úgyse fog esni.
OPIMUS
Kizárólag Opimus részvénnyel rendelkező vagy annak vételén gondolkodó kultúrált személyeskedéstől mentes kisbefektetők részére.
Sok sikert kívánok az Opimus részvényeseinek.