Szevasz Mester!Nagyon negativ vagy.Delutan ha kinyit akkor mehet a zuzda.Csalodas lesz szerintem.Tegnap kizart,hogy a csokosok nem tudtak a mai eloadas lenyeget.Megis megcsaptak szepen.Az a tippem,hogy nem az lesz amit a tobbseg var es utanna lesz ereszd el a hajamat.Amugy sok sikert mindenkinek.
Én akárhogy is nézem a Bét adataiból 2011-ben nem látok 9 Forintot. Hosszas napokon keresztül 36 körül mozgott. Nem volt ekkora felhajtás, mint most. Aztán onnan 10 szereztek hírtelen és lett 890. Most teljesen más a szitu. Hatalmas felfordulás emelkedés és vételi mennyiségek voltak.
Nemsoka indul a pogacsa party. Kivancsi vagyok valaki tudott-e sikeresen beregisztralni, befogadtak-e reszveteli szandekat, ha elmegy, beengedik-e?! Tebeszt, Koranyit, Dioslakyt beengedik-e?! Lesz-e ervenyes kzgys, hatarozat? Lesz-e befekteto, reszvenyhigitas? Tegnap kb -8%kal zart a papir kzgys elott, szep nagy pakkokat kinyomtak. Ma felfuggesztve nem tud senki reagalni, lesz egy hetvege a gerjesztesre/nyugtatasra. Utana No limit!! Lassuk a csoda hireket..
NUTEX részvényesek topikja