Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Én majdnem profi pókeres lettem, sok könyvet is olvasok tőzsde témában (aktuális: John Rolfe-Peter Troob-A Wall Street dzsungelében), sok pszichológiait is. Az az alapvető probléma, hogy sokan mást gondolnak esésben és mást emelkedésben. Ilyen limit down vérzivataros időkben olyan szelektív észlelésen megy át az ember, ami teljesen beszűkíti a tudatát. Ettől a démontól kell megszabadulni, ami piszkosul nehéz feladat. Van egy víziód, amit végigviszel bármi áron. Nem kell bemutatnom, hányan kételkednek bennem. Ez természetes és jó dolog, nem csak egyfajta vélemény létezik. Bizonyára érzed, mert megtapasztaltad sokszor, hogy nem az bukik a legnagyobbat sokszor, aki mások feje után megy, hanem főleg az, aki nem tart ki az álláspontja mellett. Ez a szakma erről szól. Ha elgyengülsz, vége a dalnak. (Ez persze nem azt jelenti, hogy ne legyenek folyamatos és szüntelen önreflexióid. Ha minden jel arra utal, hogy nincs igazad, meg kell hajolni piac úr előtt.) A beültető rigmust szeretném mellőzötté tenni, ezért ezt már nem részletezem századszorra. Nem Mari néni vagyok és nem bolond. Pontosan tudom, hogy mit csinálok. Sokan mondják, miért nem adtam el fent...azért, mert: 1.Azon a beker áron már soha nem tudom visszavenni, ahol vettem. 2. Mivel a meglévő rv. mennyiséget semmiképpen nem akarom csökkenteni, ezért felesleges kockázatot vállalok azzal, ha magasabb áron eladok, ezen a szinten pedig visszaveszem. 3. Több kereskedés több költséggel jár. Én a nagy falatra hajtok, nem az aprópénzre. 4. Én mixelt stílust kedvelem. Van, ahol ki be ugrálok, sávozok, chart alapján swingtradelek, van, ahol pedig kifejezetten a tartás stratégiáját választom. Itt most ez az eset áll fenn.
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!