Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
A HóStruccok egyetlen példánya vagyok >8) Pörgesd a könyveket és kérdezz továbbra is, mert aki nem kérdez, az az esélyét sem adja meg annak, hogy másoktól tanulhasson ;)
Igazad van. Strucctojast kellett volna irnom. Vagyis helyesebben Te vagy Struccok, abbol is a HoStruccok kakukktojasa. :)))) A tibbiben igazad van. Lassan megtanulja az ember mikor erdemes kerdezni. :) Vagyis mikor van ertelme a kerdesnek.
Apám szerint nem járt össze semmilyen kakukkal szóval nem lehettem kakukk tojás ;) Komolyra fordítva : ha nem befolyásol, örülök egyrészt, másrészt viszont nem értem hogy akkor miért kérdezted :) tényleg felesleges. Marslakó az est döntést mindig másnapra várta két hónapig. Ez semmire nem jó. Sőt inkább rossz mert egyesek sajnos el is hiszik. Last is leirhatna hogy mikorra várja de többet árt egy ilyen válasz mint amit használ. Mármint akkor, ha nem tud az ember mögé rakni egy indoklást. Szóval nem a kérdezés a rossz hanem most a kérdés. :)
Te Sturcc meg kakukktojas vagy szamomra. :) :) Ezt nem bantasbol irom. :) Egyebkent most a forumon itt paran tenyleg hasznos infokat mondanak. Foleg a tanulasra vonatkozoan. Ahogy irtam is kicsit viccesen, ezekbol a tortenetekbol sokkal tobbet lehet tanulni es erot meriteni. Hogy akik adott esetben most az eszt osztjak jo ertelemben, vagy nem tul kedvesen valaszolnak a 100. hulye kerdesre, Ok is kezdtek valahol, buktiztak rendesen es ugynigy izgultak mint mi. Es olyan tanacstalanok is voltak.
Tok jo Last, hogy megmutatkozik az elberi oldalad is. Hogy 2 eve meg Te is annyit kereztel mint en. :) Na jo, lehet gyorsabban fejlodtel, de ez tenyleg jo. Ahogy olvastam a beirasokat, tok jo csapat jon itt ossze. Lie, Zsoltee is itt van. Ahogy irtak Rolad, az jutott eszembe, hogy lehetnel a tozsde Rubint Rekaja, vagy Oravecz Noraja vagy Halott penze, vagy epoen a palacsintatesztas Szaffija. :) Tulajdonkeppen a maguk terluten mindegyik peldakep. :)
Szia. Többször leírta úgy emlékszem hogy nem tudja mikorra lehet bármi. Szóval akkorra várja amikor lesz sztori. Nem köthető datumhoz, bár egyszer volt egy május említve varakozaskent de az csak egy vágy. Nyugtass meg hogy a választól nem függ semmilyen döntés nálad, mert ha mégis akkor az nagy baj.
Nem tudom, melyik szituàcióra utalsz pontosan. Az tény, sokan szeretnek az égig feldumàlni, én is ugyanúgy, mindenesetre én nem hiszek benne, hogy ez mozgatna piacokat hosszú tàvon. Valahogy körül tudnàd ezt írni?
Igy van jol latod,a helyzetedet is. En benne voltam mar az Azsiai valsagban is,az Orosz valsag dezinformacioit is megtapasztaltam,szerencsere meg csak bef alapon keresztul. Az ido tajt egesz mas volt a piac,elesben mentek a dolgok,sok tapasztalt tredenek toredekere csokkent a vagyona,es az is nem kis munkajaba kerult hogy ne vesziitse el az egeszet......most megnemtamadasi szerzodes volt/van? azt ne feledjetek:))
Ez igaz, csak néztem mit el nem tanult az egyik nagy
félbeszelőtől a last. Vicces volt amikor a B. betűsnek el is
magyarázta. Ő meg istennek sem értette meg, csak újabb hülye
kérdéseket tett fel. Annyira kacarásztam, hogy még a könnyem is kicsordult és leestem a székről.
Igen igyekeztem úgy választani, hogy legyen hosszabb, közepes és rövid távra befektetés. Szeretnék rövid távú trade-eket nyomni úgy, hogy meglátásom szerint pár napig vagy hétig vagyok egy papírban, és van olyan, amit nem szeretnék ilyen gyakran mozgatni.
Nagyon hàlás vagyok ezért, köszönöm! Ki is màsoltam egy doksiba, amint végeztem ezzel a hatos blokkal, beszerzem a Te ajànlàsaidat. Nyàr végéig így el leszek làtva.
Ezeket nyugodtan
kihagyhatod:
3. Fellegi
Tamàs-Bàrki lehet tőzsdére
4. Szeles Nóra-Tőzsde sztori
Fundát akarsz
tanulni akkor pedig ezeket szerezd meg:
1, Modern vállalati
pénzügyek, myers
2, A befektetések
értékelése - Módszerek és eljárások
3, A vállalatértékelés
kézikönyve - Útmutató részvénybefektetéshez, társaságok
vásárlásához és eladásához Aswath Demoran 4, A pénzügyek
közgazdaságtana zvi Osiris Kiadó, 2011
5, Befektetések zvi
aula kiado
6, Modern piacelmélet Perloff Copeland 7, Vállalatértékelés, Copeland Koller Murrin ilyen sorrendben: 5,1,2,8,4,7,3,4,6,9 Esetleg még
8, Nemzetközi
gazdaságtan - Elmélet és gazdaságpolitika Krugman 9,Bank-
és pénzügyek, pénzügyi piacok Meir Angol: 1, Fundamental Analysis For Dummies ;)
2, Getting Started in
Fundamental Analysis , Thomsett
3, Business Cycles, Tvede 4, Fundamental Analysis and
Position Trading: Evolution of a Trader, Bulkowski 5, Mastering Fundamental
Analysis Thomsett
1,2,3,4,5
Így igaz, nagyon nem vagyok tapasztalt tőzsdés, csak azzà szeretnék vàlni. 2 éve kezdtem. Még el kell telnie egy pàr évnek illetve àt kell vészelni mindenkinek egy durva medve piacot...Addig szerintem én is csak egy Mari nénje vagyok a sok közül. :-) Érdekes, hogy emlékszel ràm, ez meghökkentő. Biztos olyan kérdések maradtak meg benned, hogy hogyan tudok limitàras megbízàst adni piaci vétellel, vagy amikor 494-ről esett a Telekom 488-ra, én pedig kétségbe voltam esve, meg dobogott a szívem. :-):-):-):-)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!