Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Mefgvolt a VIP kiszallo, aki akarta eladhatta, aki bentragadt, annak most egy kis idot varnia kell a kovetkezo speka rallyig, Aki komolyan hisz a papir jovojeben annak meg most tok mindegy mi az arfolyam, makj az akvizicios hirre megy az egekbe az arfolyam! Kitartas kollegak, nemsokara lesz VIP beszallo!
Hogy vagy Last? :) Mivel most a papírról nem tudunk érdemi infót írni, így inkább ezt kérdezem meg. Negatívat meg nem szeretnék írni, hogy miért ennyi és miért nem száz. :) Ami tény, hogy nincs nagy érdeklődés a papír iránt.
Á, az OTP megtréfált. De ennyire!. :( Nagyon durva. De akkor is szép teljesítmény a zöld. Rákerestem a napi nyertes/vesztesre, 2 zöld papír. megyek vissza a kedvenceimhez, hát ott is több zöld van, hát még az összes közt. Látszik, hogy helyzet van, az OTP nem megbízható ma sem.)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!