Az utóbbi napok fejleményei érlelték a gondolatot, hogy új topicot nyissunk a Nordtelekom részvényesek számára. A rosszindulatú és értelmetlen trollkodás, személyeskedés olyan méreteket öltött, ami a nyugodt kommunikációt nem teszi lehetővé.
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!
Heti gyertya-kalapàcs, havi gyertya-bődületes kalapàcs jelenleg, annak ellenére, hogy a jövő heti mozgàs kb. kiszàmíthatatlan. Vàrakozàsom: szerdàn vége a hónapnak, akkor 60-62 Ft-on kellene zàrnunk. Ember legyen a talpàn, aki megmondja, mi lesz a jövő heti mozgàs.
En is ezt irtam, hogy a hetfoi limit nem lesz egyszeru. De aki 55-rol van benne annak logikatlan ott eladni, mert nem nyer akkor semmit. Tobben vannak beragadva sztem fentebbi szintekrol. Ha kicsit tovabbgondolom, es van celjuk ezzel az 55ft-os arral, akkor nem fogjak visszanyomni 50 ala, mert az butasag lenne. Azt nem tudom, hogyan generalnak vevoket, mert ugye a kiszallokkal is szamolni kell. Vagy megrantjak hetfon es kedden savszel. Vagy 1-2 honap mire eleri a 70-80ft-ot. De kell egy kis zsevel keszulniuk, mert ott lesznek kiszallok. Persze az is kehet Hali most jot nevet, hogy megint nagyot gondolunk a dolog moge, es kozben csak O es par cimbije van benne. :D
Tekintettel arra hogy a nagy átlag 55 Ft körül van benne egy hétfői limites emelkedés megtámasztása sokkal több pénzbe fog kerülni a “konglomerátumnak”.
A közlemény szerint a tegnapi bejelentésben elírásra került az újonnan alapítandó cég neve. Reggel be is akartam kommentelni ide, hogy tudtommal az angol cégjogban az International, Global stb. szavak nem megengedettek. Speciális engedélyhez kötött. Szvsz nem elírás történt, hanem ezzel az aprósággal nem voltak tisztában. Igazából nincs jelentősége :)
Nordtelekom hívők
Nem örülünk neki, ez egy hálátlan feladat, ami munkával, odafigyeléssel, felelősséggel jár. Én ezt a feladatot vállalom a részvényesek és magam érdekében, akik nyugodtan, stressz mentesen kívánnak kommunikálni a papírról és akik hisznek abban, hogy nagy dolgok vannak születőben.
Sok sikert kívánok a részvényeseknek!