Engemet méregetel/méregetsz ehhez van bátorságod.. Én ott voltam az 16 ker. Ikarusz előtt a TÜNTIN.. OTT SONFORDÁLT A Vajda Z. Momentumos!! Én sajnálom azt se tudom melyik párt alá vagy betéve.. nevezzem KIT MELYIKET TARTOD SZIMPINEK!! Nyílt beszéd,, nagyon gyenge tulajdonságaitok közé tartozik!!! Párt ilyesmi krülitek kerülitek..
Egyik kérdésemre sem választál még, most is csak egy béna személyeskedésre futotta, ami még annak is gyenge. . (megjegyzem, okt. 23-án direkt kimentem az Astoria környékére, pontos azért, hogy senki ne hazudhasson nekem mást a történtekről)
-nem a fenét, így volt ez tény.. FELAJÁNLOTTA.. AZ ÉPÜLETET!!! JÓ DRÁGA MOMENTUMOS:):) VIGYÉK Pyni is az minden hájjal meg van kenve!! Meg Ő Mondta Ő Momentumos!!! Ja vagy itt tartunk senki nem meri felvállalni se magát... LESZ AHOGY LESZ.. Egyik nap méh Lilába öltözött másik nap meg már DK-ás ruhába.. De hamar benyalta a másik ideológiáját..
Ítt a 16 kerbe Képen betolták a Migráns HIVATALNAK BRÜSSZELBE AZ IKARUSZ VOLT IRODAHÁZÁT (4 SZINTES)ÉPÜLETÉT!! OTT VAN EGY ÜRESEN ÁLLÓ ÉPÜLET!! -KIK EZEK A NAGY "HAZASZERETŐK"? A DRÁGA 16 kerületi MOMENTUMOS BANDA Abba bíztak megnyerik a VÁLASZTÁST KÜLDIK A LÓVÉT A HIVATALBÓL!! Árnyékra vetődött meg se választották!!! na ezek a MOMENTUMOSOK..
https://444.hu/2019/01/07/a-hazavato-buli-amire-senki-sem-ment-el "Munkanap közepére szervezni tüntetést egyébként sem jó ötlet, de ekkora kudarcot még ez sem magyaráz meg." Cseszd meg, sztrájkolni is vasár- és ünnepnapon akartok, idióták? Ha olyan nagy az ellenállás, akkor minden mindegy, tüntetni kell, kit érdekel a munka olyankor!
ECETERA ECETERA..::)))Még ilyet, nem hajlandók befogadni a képviselőket hivatali órák FÉLFOGADÁSOK NEM IS KÖTELEZNEK senkit.. kivéve Gyebi bírót..__))) Nem várható már el senkitől semmi!! -mert hát felülírja a mentelmi jog! Nesze neked RÁRONTANI AZ MTV-re.. MEGSZÁLLJUK/ELFOGLALJUK..
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül