Elolvastam,és az van benne,hogy a Fideszre szavazók azért szavaztak Orbánékra,mert csak a kormánypárti médiából tájékozódnak.Ez az emberek lenézése,semmibevétele,hogy ők csak hülyék lehetnek,mert nem az ellenzéki propagandára hallgatnak.Ez a Földes megér egy külön misét,a legradikálisabb migráns simogató "újságíró",számtalan propaganda írást,videot tett közé az illegális migráció elfogadottabbá tétele érdekében.Nem véletlenül van neki is útjában a kormány,és hülyézi le a 2,5 millió Fideszre szavazót,mert nem az történik amit ő szeretne,és akkor már demokrácia sincs :)
Nem értem mit pattogtok a szavazó számon. 1994 listán az mszp nem ért el 40%-t !!! Összesen 1,8millió ember szavazott rájuk. Egyéni mandátumokból szerezték a képviselői helyeik 71 %-t. listás 38% eredménnyel abszolút többségük volt a parlamentben. https://24.hu/belfold/2006/01/18/1994_valasztasok/
És mi a helyzet a ballib média uszításaival? Index,444,direkt36 és társai tolhatja a gyűlölködő ellenzéki propagandát,csak a kormánypárti sajtó nem? Mit szólsz a tegnapi indexes újságíró - vagyis ő újságírónak álcázott ballib propagandista - írásához,aminek a címe: "Hogy lehetett ennyire hülye egész Magyarország?" .Azt gondolom ez már mindennek a legalja,amikor valaki nem tudja feldolgozni a vereséget,és lehülyézi a 2,5 millió kormánypártra szavazó állampolgárt.Előbb a saját házatok táján kellene szétnézni,aztán reklamálni.
Zavar, hogy még mindig akad olyan sajtó, amelyik kritizálni meri a kormányt? Komolyan érdekelne, neked mi lenne az optimális? Az Origo meg a 888, amelyek már jó ideje hanyagolják a valós híreket, csak a gyűlölködő propagandát? Mi lenne neked az a pont, ami már elég? A szockóban legalább jól érezted magad, vagy a Kádár rendszer túl megengedő volt, inkább Rákosi, esetleg Szálasi?
Sajtószabadság nincsen MAgyarországon ? vagy sérült a sajtószabadság ? Na nem is tudom ki tolja itt az ellenzék szekerét már vagy 6-7 éve ? Folyamatosan ? Nemtudom ki mocskolja a kormányt, folyamatosan, napi 24 órában ? :-))) úgyhogy lehet itt papolni hogy sajtószabadság meg mifene...Németországban már ki lettél volna tilta minden online média felületről...úgyhogy erről ennyit.
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül