Kedves Brokik! Szeretnélek Titeket megkérni arra, hogy huzkodjatok mást ma 17 óra körül. Egyszer kétszer, legyen már jó hétvégéje az egyszerű embernek is....ez és a következő hétvégére gondoltam az egyszerűség kedvéért.... köszönöm a nép nevében...:) 📈📈📈🎁🎁🎁
370 milla forgalom. Semmi szinte. Az olaj szépen araszol felfele. Igen a MOL kommunikációs részlegére ráférne az "erősítés", de nincs itt igazán most látnivaló. Pénteken majd a számok beszélnek eleget. Sok nyerőt és főképp nyugalmat minden részvényesnek.
Szerintem a MOL-nál direkt lapítanak, mert ha folyamatosan azt kommunikálnák, hogy mennyire hegyekben áll náluk a pénz, akkor jobb eséllyel kapnak újabb elvonást a nyakukba.
Na tényleg a vicc kedvéért: https://www.portfolio.hu/bank/20230210/mar-megint-vett-egy-bankot-az-otp-nem-is-akarmekkorat-596110 Beszélgettünk róla hogy a mol ha kap 100 mrd, ha elad 50 kutat, ha jól megy ha nem, egyszerűen nem komunikál. Sztm a kötelezőt sem. Bezzeg az OTP megint vett egy bankot. Hát persze.A szlovén bank. Igen. Tavaly vagy tavaly előtt, azóta ezt súlykolják. Azért egy-két marketinges átmehetne...
Eddig úgy néz ki, az lesz, amire tippeltem: egy-két nappal előtte meghúzzák 2950-ig, és nincs semmi látnivaló alapon visszaejtik 2800-2750-ig. Nem leszek népszerű a Richterben utazók körében, de addig maradhatna 8000 alatt vagy körül... átszállnék oda, az menne jelentésig 8500-9000-ig, addig a MOL korrekció letudva és vissza ide. Ez a terv, aztán majd meglátjuk, mi lesz belőle...
Na ma merre,tegnap lenyomták csúnyán,dax mínúszban nyit! Most megint vissza 2700-ra?? Múlt évben valamiért szebben mozgott...Balin vélemény?
Törölt felhasználó2023. 02. 10. 07:49
https://24.hu/belfold/2023/02/10/gulyas-gergely-egymillio-forintos-pedagogus-atlagbert-igert-2027-re/ magyar kormánynak az EU-val kötött megállapodása azt szavatolja, hogy 2025. január 1-jén egy pedagógus bére átlagosan bruttó 800 ezer forint lesz és két évre rá az egymillió forintot is el fogja érni” Ehhez az európai uniós pénzek visszatartásának meg kellene szűnnie, ez március végén megtörténhet Ez jó nagy lökést adhatna a Molnak is, ha tényleg megjonne a pénz!
Egyértelműen látszik, hogy játszanak... hátha ki tudják ütni a stoppokat! Majd porszívózni a kis bufik papírjait! Akinek van esze, az ne adja...na meg mersze...de szerintem most inkább m@rhasag dobni...
Szia. Persze. Nekik is élni kell valamiből. Én tartom osztalék után is. Egy darabot nem adok el!!! Veszek még hozzá 5K-t extra ha osztalék után "nagyon játszanának" vele. PMÁP nyereségből bővítek. Más papírokban is. Sok nyerőt
Azt gondolom, hogy a brokik próbálnak nyereszkedni, nyilván tudnak nagy pakkokat rakosgatni...én kitartóan tartom, sőt ma is vettem hozzá. Nagyon bízom benne, hogy jövő héten 3000 felett lesz! Talán még jobb is, ha szépen lassan elmegy köv hét közepéig 2950 környékére és onnan indul meg egy komolyabbat!!! Jó lenne onnan a jelentést követően egy napon belüli 5-6 %os kiugrás!
MOL CÉLÁRAK 3200-4200 között...:) ERSTE természetesen ( 2.860 ).VICC. Remélem valaki kitépi 2800 at. Aztán lehet szaladni a vonat után mint a western filmekben..:)
MOLly tulajok topikja
Ha az Otisoknak is van gyűjtőtopikja, ne aprózódjanak el apró témákba a Mollysok se.