“Freedom House: Magyarország a legkevésbé demokratikus uniós ország
.
Az EU legkevésbé demokratikus országa Magyarország – erre a megállapításra jutott a Freedom House elemzés...”
ez mindössze egy vélemény, amit egy olyan szervezet fogalmazott meg amelynek mind a függetlensége, mind pedig az értékítélete megkérdőjelezhető... azt azonban kihangsúlyoznám, hogy ezzel nem állítom azt, hogy ami itt van az a létező világok legjobbika, mindössze annyit állítok, hogy felettébb szkeptikus vagyok a "Freedom House" nevezetű "független" szervezet "elfogulatlan" elemzéseivel kapcsolatban...
a lengyeleknél jobb a helyzet mint magyarországon. . 1. nálunk két utódpárt is szalámizza az ellenzéket (maszop, dk) 2. a lengyeleknél létezik érdemi sajtószabadság 3. az orosz befolyás sokkal kevésbé nyílt (kacsinszki programja ugyan lényegében putyin kívánsága szerinti, de a nyílt együttműködés történelmi okokból majdnem lehetetlen) 4. a lengyel társadalom sokkal aktívabb mint a magyar, európában tényleg mi vagyunk a legbirkábbak.
Szerintem meg ahhoz nem kell diploma hogy lassuk barki ir barmi negativumot arra egybol raaggatjak hogy Soros szervezet es meg van oldva. Minden tokeletes csak a mocskos 84 eves oregember akarja megdonteni a magyar kormanyt. Neki mindenfele van hatalma. Meg a Papat is o iranyitja. Xerxeszbek se merte senki megmondani hogy attol hogy megostoroztatja a tengert meg nem lesz biztonsagos a tengeri atkeles gorogorszagba. Jelenleg is oda tartunk hogy semmit se lehet kritizalni mert hat olyan nincs hogy a kormany hibazik. Biztos ez is buntezes mert Orban egymaga tartja vissza a fel vilagot a menekultkerdesben.
“Nem kell diplomásnak lenni ahhoz” . Szöveged és stusod alapján nem is lehetsz az... . Nem érzed cikinek ezt a hihetetlen mennyiségű Sorosozást? Főleg, hogy a kormány hazug propagandáját tolod önálló gondolkodás helyett? . Megjegyzem: Ha Sorosnak ekkora hatalma lenne magyarként inkább büszkének kellene lenni rá...
Fejezd be a személyeskedést! . Értem én, hogy a szent Fideszt támadni a NER-es tízparancsolat legsúlyosabb bűne, de ettől még leírom a véleményemet, ha te telsírod a párnádat Orbán miatt, akkor is.
A rendszerváltás elmúlt 3 évtizednyi magyar sztorija önmagába hurkolódó pályát futott be. Van ebben az egészben valami rettenetesen tragikomikus, hogy egy pufajkás komcsi külügyminiszter által elindított rendszervátó és ezzel Magyarországot a régióban élre helyező folyamat végén egy olyan rezsim által kerüljünk a demokrácia rangsor végére, aki a pufajkás határnyitásakor még élen járt a szabadságharcban... A kerítés is tökéletes szimbólum: Horn lebontotta, Orbán felépítette. . Végtelenül szomorú a helyzet.
Magyarország: elsőből legutolsó
.
Az EU legkevésbé demokratikus országa Magyarország – erre a megállapításra jutott a Freedom House elemzés...”