Ezt a topicot azért indítom,mert szeretnék egy olyat,amiben kötetlenül lehetne a tőzsdéről beszélgetni,de ha vki offol,se hurrogják le.Tehát a tartalmát,olyan 80-20 % arányban gondolom.
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)
újabb szép reggel,madárcsicsergés meg minden...sztem longos nap lesz,persze ami adatok ma is bekavarhatnak...
amiknál mentek a gyógyszeresek.
hajrá ricsi !
Ittvagyok. Hát én aztmondom a TA az elengedhetetlen a kereskedéshez, a még pontosabb vétel-eladás meghatározosáráa, én szeretem nagyon, jobb a teljesítmény mintha csak út tapogatóznék. Ma humet 72-73 ig volt, meg lezártam a dax shortomat kis mínuszban. Holnap a hét utolsó napja, nézzük mit lehet kihozni.
bubu, nem fogom a ta-t megtanulni, mert bár tudom jó szándék vezérelt, de engem nem érdekel, nem hiszek benne, pedig elég mérnöki :o))) valami.
liliám a fotiról aszondat hogy majd 600 alatt :o)))
ingatlan értékelés ami 1239 ft körül van adhat neki egy löketett majd, de ... vg-nek még azt se hinném el a mit kérdez :o) nemhogy amit vásárol a bennfentes conco vevőktől vissza :o)
eco-nak talán megvolt az alja a 121-el pár ezres darabszámok voltak, össz talán 20e-vel ment le 123-122-121-re és már kapták is vissza.
125 jó belépő sztem.
itt mintha bázist építene.
tvk-nak egonunk szerint is megvolt az alja sikerült ezzel az eliottal kibeszélnie a sajtot és persze a shortokat eq-nak zárni :o)
5-5,5e között szigorú vétel !
fundásan.
én azt sütöttem ki,hogy úgy szerzem vissza az önbizalmam ( ami elveszett ) ,hogy stratégiát váltok,és csak papíron spekizek egy db-ig...amíg szükséges.......
de holnapra vmi mást is kikéne sütni,jön a 7vége :)
linda topicja
Várom a ti ötleteiteket,kéréseteket vele kapcsolatban,én is mindjárt leírom,h tervezem részletesebben.
ui: nem azért ez a topic neve,h magam sztároljam,hanem ,h aki gondolja,ki tudja kerülni:)