a chartodat nézve először egy muréna jutott eszembe, aztán a "psychoruletes marcidus" --bluggyhal --- emberfejű szörny egyébként:) mindent megesz a zselés testével
de nekem sokáig a 4ig-ben rice2 volt a mérvadó, keveset írt, de akkor általában okkal, de most nem tudom, mi történik benne rice2 szerint is ideje lenne a 700-nak, ma írta, ehhez képest lerántották
nem tudok igazából kiigazodni a 4ig-n csak adok, veszek, de mint egy hasracsapott :) ma kicsit örültem, hogy nem 657-en, hanem hanem 652-n vettem vissza egy adagot nem mintha ez bármit jelentene
nem is adtam bukóban semmit---- futurban sem illetve egyszer 2K-t, mert elfelejtettem lofo-ra tenni:) más: 4ig na azt nem tudom bemérni, hogy hova álljak vételben ma gondoltam, a 674-es eladásom után a 657-es jó lesz, de kiugrottam, aztán 645-ig rántották le nem tudom, balek leszek-e, hogy 652-n vettem
na, örülök, hogy szakítottál azzal az elveddel, hogy bukóban nem adsz el, inkább kiülöd (futur). CIG-nél úgy gondolom ha csődbe akarták volna vinni az olasz bukó miatt, akkor már megtették volna. gondolom azért vannak jó ügyvédeik, és valamit lehet tompítani a veszteségeiken. Ha meg valami váratlan jó hír jönne (kisebb összkár, mint amivel eddig számoltak), az sokat dobna az árfolyamon...
de hát emlékszel, cig-ben is volt őrület, hogy csőd, kivezetik, stb. majdnem minden kispapírban megjelennek időnként károgók, na hiszen, azokra hallgatni de köszi, hogy írtál, mert valamiért én is bízom, hogy nem csődös a cig nem volt könnyű 100-nál, nem mondom de én akkor vettem és persze azóta is, nem minden nap
megvan, de csak 50K darabom van, 110 volt most már az összes kicsim közül szinte az húzza csak lefelé a portfolio-értékem de 11 kicsim van, a többi azért mindig helyrebillenti , illetve nem okoz nagy romlást lavírozok mivel nem kell nagyon foglalkoznom most vele, félretettem
jószándékú lévén nem akarok okoskodni olyan papírban, amit egyáltalán nem követek :) de ránézve a chart-ra azért nem reménytelen a 230. jó lenne tudni, mizu az olasz cumival - ott van a lényeg a jövőre vonatkozóan. de ha nem paráztál 100-nál, akkor 190-nél se tedd :) na de akkor kérdezek én is: az a komlyabb pakk futurod megvan még 120+ bekerről? mert én inkább azon izgulnék. a CIG mégiscsak egy működő valami....
jószándékú embernek gondollak, adhatnál tanácsot, de persze nem biztos, hogy megfogadom:) szóval a cig-ben decemberben átkötöttem 5K darabot 230-as vételt 190-re most "optikailag" 190-ről van az a tétel, de valójában 230-ról mit gondolsz? érdemes várni a cig-ben? el tud menni 250-ig például?
szóval a más pénze nem érdekes a brokik szerint más: 4ig -be beálltam először venni 657-re, de aztán visszavontam később ránéztem, láttam, már 645 is volt na, gondoltam, optimista kisanya, most mi lesz beálltam venni 652-re és kaptam pár száz darabot
deltában sokszor csak forgalmat generálnak. ugyanaz az a vevő, mint az eladó, két-három brokicég van még belevonva, és ennyi. egymás között pörgetik ugyanazokat a pakkokat, tudnak az árfolyammal is játszani, de főleg szerintem forgalomgenerálás a lényeg a BÉT besorolás miatt.
egyébként mindig megdöbbenek, ha látom például deltában, hogy hirtelen jön 20-30 ezer eladó vagy vevő ezeknek ennyi pénzük van, hogy egyetlen helyre összpontosítanak ekkora tételt?
leves