Topiknyitó: Portfolio 2017. 09. 28. 14:34

Lázár: három tanulsága van a német választásoknak  

Ugrás a cikkhez
Lázár János Miniszterelnökséget vezetõ miniszter szokás szerint fél 2 környékén kiáll az újságírók elé Kovács Zoltán kormányszóvivõvel az oldalán.Így tûnik el januártól 1 millió forintnyi hiteled a számládról 2017.09
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
because 2017. 09. 28. 16:40
Előzmény: #2  airmax_2_0
#7
Szél Bernadett ma kikérte a Soros tervet a kormánytól, látni szeretné, hogy miről kell konzultálni :D
BuxVelem
BuxVelem 2017. 09. 28. 16:08
#6
Továbbra is tartom azon álláspontomat, hogy AZ ELSŐ GYERMEK SZÜLETÉSÉNEK TÁMOGATÁSA HAMARABB HOZNA POZITÍV VÁLTOZÁST a népességfogyás folyamatában!
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 09. 28. 15:28
#5
Vegyük a 3. pontot! Miért kellett választás ahhoz, hogy kiderüljön a kormány számára az, hogy alapvető magyar érdek, hogy stabil kormánya legyen Németországnak. Itt a fórumon ezt a választások előtt is tudtuk.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 09. 28. 15:22
#4
Összeolvasztotta a pontokat fórummotor:

1. Az Európai Néppártban velünk közösen dolgozó pártszövetség megnyerte a választásokat, ez nagyon nagy siker, ez fontos a Fidesznek is és mindkét pártvezetőnek levélben is gratulált Orbán Viktor.
2. Ez a pártszövetség fogja vezetni a német kormányt, a közös kereszténydemokrata értékek fognak érvényesülni a német politikai vezetésben is.
3. Alapvető magyar érdek, hogy stabil kormánya legyen Németországnak.
Dehogynincs
Dehogynincs 2017. 09. 28. 15:18
#3
Az Európai Néppártban velünk közösen dolgozó pártszövetség megnyerte a választásokat, ez nagyon nagy siker, ez fontos a Fidesznek is és mindkét pártvezetőnek levélben is gratulált Orbán Viktor.Ez a pártszövetség fogja vezetni a német kormányt, a közös kereszténydemokrata értékek fognak érvényesülni a német politikai vezetésben is.Alapvető magyar érdek, hogy stabil kormánya legyen Németországnak.

Tűvé tettem  mindhárom pontot és egy fia tanulság sincs benne. Egyik sem tanulság. A stabil német kormány eddig is alapvető magyar (német, európai) érdek volt. A mostani választásoktól függetlenül.

Tanulság volt például, hogy máshogy kellett volna kezelni a migránskérdést és emiatt a kormányzó pártok szavazókat vesztettek és őj pártok kerültek be és jutottak vissza a parlamentbe.

airmax_2_0 2017. 09. 28. 14:34
Előzmény: #1  portfolio
#2
Az "állítólagos" Soros-tervet maga George Soros írta le, maga minősítette "terv"-nek... Valamint maga adta elő az európai parlamentben..Így azt kell mondanom az "állítólagos" jelző a tények mismásolása... attól, hogy Szanyi kapitány azt mondja, hogy nem létezik, nem kéne állítólagosnak mondani... Neki meg van rá az oka, hogy ezt mondja....

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
5 5 1

aktív fórumozók


 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek