Február 18-ra tûzte ki a VII. kerületi Helyi Választási Bizottság Belsõ-Erzsébetváros, vagyis a bulinegyed vendéglátó egységeinek nyitva tartásáról szóló népszavazást - olvasható a Bizottság határozatában. A kérdés az
Amúgy hogy van ezekkel a bulituristákkal napközben? Nem közlekednek, vásárolnak, máshová nem járnak csak a romkocsmákban költenek és kizárólag Airbnb-be laknak? Régen a Szigetesekről vélekedtek így aztán kiderült, hogy igencsak a középosztály jár oda.....
“Látod itt az a baj hogy a kocsma elől a szemetet a kerület viszi el a lakók pénzén !!“ . A másik oldalt, a sok adóbevételt miért nem veszed figyelembe? Ez egy gazdasági fórum, nem egy Blikk fröcsögő... illene gondolkodni.
Látom nem érted. . A hozzáállásod a durva. Ilyen pitiáner ügy miatt félsz az éjféli zárástól. . És ha pl. Londonba nem napi öt járat megy, csak három. Miben korlátoz?
“Gyerekek elmondom a frankót ! A kocsmások vásárolják meg a lakásokat ! Aki meg nyugira vágyik menjen ebből a pénzből vidékre !“ . Ezt megoldja a piac! A kocsmások megvettek egy csomó lakást airbnb-nek... Az okos tulaj eladta nekik, vagy kiadja, a buta maradt, hőbörög és a végén leszavazza azt, amiért fejlesztés, pénz, munkalehetőség, és ingatlanár emelkedés volt eddig a környéken...
1. kösz, nem is tudtam, jó hogy szólsz... 2.én mit döntöttem el te szerencsétlen...? 15-20 év alatt a lepukkant és elhagyott valóban romos házakat kezdték újrahasznosítani... volt egy fejlődési folyamat... mióta laksz a 7. kerületben? 3. ne ez egy jó demagóg szöveg... 4. ez is általánosítás... 5. saját hozzáállásod minősíted azzal, hogy a hozzászólásom "hozzáköltésnek" minősíted és hogy hidegen hagy, hogy mit írok... BRAVÓ!
ez most jól megaszontad namost ez a szabály: - a szórakozó-, vendéglátó- és árusító helyek, üzletek előtti járdaszakaszt a nyitva tartás ideje alatt - a tulajdonossal kötött ettől eltérő megállapodás hiányában - az ilyen ingatlant használó, illetve bérlő köteles tisztán tartani és a hulladékot eltávolítani. - ha a járda napközben ismét beszennyeződik, a takarítást a szükségeshez képest többször is meg kell ismételni.
Kivégezheti a bulinegyedet a belvárosi lakosság
Ugrás a cikkhez