Február 18-ra tûzte ki a VII. kerületi Helyi Választási Bizottság Belsõ-Erzsébetváros, vagyis a bulinegyed vendéglátó egységeinek nyitva tartásáról szóló népszavazást - olvasható a Bizottság határozatában. A kérdés az
ne sértegess... nem ismersz... ez nem vitakultúra részedről... higgadj le... hidd el másnak is lehet véleménye... nem ott szoktam italozni... berúgni is csak nagyon ritkán... :-) szerintem nem abnormális ha hajnalig van nyitva egy hely, addig, amíg az nem zavar másokat. szerintem simán lehet olyan állapot, hogy a kecske is jóllakik és a káposzta is megmarad... az a közöd a vállalkozóhoz, hogy el akarod zavarni. tök mindegy, hogy mindent betart vagy szarik bele mindenbe... egy kalap alá veszel mindenkit... ahogy te "búsás kárpótlás"-t várnál el (ami meg is történik, aki erre nyitott rá...), a sok pénz befektető és kockáztató vállalkozó is mondhatja ugyanezt, hiszen korábban megkapta az engedélyt a hosszú nyitvatartásra, sőt az is lehet, hogy épp az önkormányzattól bérel, stb...
az önkormányzatnak az az érdeke, hogy lakók legyenek, akik megszavazzák a jelenlegi vezetést akik kiadják általában nincsenek oda bejelentve ezért eleve úgy kellett volna kiírni a szavazást, hogy azok, akik érdekeltek, azaz kiadnak, ne szavazhassanak
ez egyébként előrevetíti a szavazás eredményét mondjuk a "mi" házunkban kevés lakást adnak ki, gondolom azért mert a legtöbb nagy lakás - vagy nem tudom
olvasd már el miket ír az, aki ott lakik te olcsón repkednél mások meg szívjanak ez kemény azért engednéd, hogy a házatokban kocsmát nyissanak? igen vagy nem?
Én nem kívánom, mert nem szeretném ha kózvetetten emiatt a külföldre repkedés pl korlátozódna. És igen jó az ha egy városban este is nyitva van valami, és nem kell keresgélni ilyet. Egyébként pedig az sem stimmel amit a közönségről állított.
Kivégezheti a bulinegyedet a belvárosi lakosság
Ugrás a cikkhez