Azért hoztam létre a kis papírok fel topikját, mert láthatóan a Magyargazdaság kilábal a gödörből, egy emelkedő pályára álltunk. Kis papírok is elkezdtek mozogni.
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.
Nutex 19%os felso limiten zart, es maradtak bent vevok felso limiten. Holnap johet 120.
Nordtelekom 12%os emelkedes. Holnap mehet 7fole.
Konzum ismet felso limit +20% es opimus is majdnem felso limit +14%.
Gratulalok a kis papiros tradereknek! Eljott az idejuk. Aki mer az nyer van!
Bet.hu szerint 1997ben 12.200volt a teteje. 1996os kibocsatas. Ket eve meg jon vissza fel. 3.5millio reszveny van csak, aminek 40%a kozkez. Azaz 1.4millio szabad reszveny van, ma forgott a 20%a a 13%os mai emelkedesben. Elado alig mar.. legjobb vevo 26Kval var
Meg joval tobb is. Valaki bejelentkezett egyik nap, hogy 2640koruli a legalso vetele.
A chartot en csinaltam igen, de mindenkinek megnyithato egy ilyen chart
Nutex pénteken kitört havi charton, napos charton egyaránt. Havin fülescsésze kitört fel, naposon emelkedő háromszög. Lassan nem lesz kitől venni már, így sima a 120as szint, majd fel tovább szerintem.
link
Ma wabererst is vettem. Nyitoban 50darabot kezdesnekbprbabol elso vevokent 5155on, 500at 5110en utana. 1566-1560 kozott eladtam.. de szerintem megy fel meg picit majd.
Kis papírok FEL!!
Én most semmiféle ajánlást nem teszek, nem mondok egy kis papírtsem most. Tőletek szeretném, ha összeszednétek kis papírokat a BÉTről, amik érdekesek lehetnek a jövőt tekintve. Igaz, hogy kockázatos eszközök ezen papírok, de extra nagy hozam lehetőség is van benne,mindazonáltal, hogy nagy veszteségetis elérhet az ember. JUó lenne megtalálni azon kis papírokat, amik a jövőben felfele mehetnek, rövid, vagy hosszútávon. Biztosan lesz több cég is ami túl van reorganizációs folyamatokon, új vezetőség jött, új tervek vannak. Gyüjtsük össze a lehetőségeket, ha mást is érdekel. Ha nem, akkor megy a topik a mélybe. Én remélem nem.