"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest."Tudták a sz@rháziak, hogy lósz@rt árulnak és becsaptak,átvertek, megkárosítottak egy csomó szerencsétlent. Lesz ez még 100Ft alatt is bőven. Mekkora kamuhír volt az,hogy a vezérigazgató is vett 385Ft-on! Nehéz elhinni,hogy ekkora s.ggluk lenne.
Okosan csináltad .... én is heti 1-2 alkalommal besortolom.
De a tegnapi 148-142-es volt szerintem az utolsó egyenlőre ... ennek most már vissza kéne jönni 170-ig. Addig nem bántom.
nem értem miért veszik minden nap. ennyit bukni!?!?
ennyi lóvéból az eco-t már az egekbe lehetett volna repíteni vagy más kis papírt. most is tele a vételi oldal, 46K.
"Remelém csak viccelsz!!!! A felugyelet azert kell, mert egy tozsdei cegben ugy emelnek toket PAPIRON 400forintért, hogy gyakorlatilag 150forintot sem ér!! ezt hívják CSALÁSNAK!!! 2től 8év BÖRTÖN!!!!"
Jól van, nem vagyok szakértő, biztosan így van, de hát valami annyit ér ugye, amennyit hajlandóak fizetni érte. Én csak annyit láttam a bevezetéskor, hogy az előremutató P/E rátája nagyon magas volt (itt írták a Portfólión), így hát távol maradtam tőle, szóltam is itt nem 1x, remélem, valaki meg is fogadta.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?