Cég Aj. Vétel
2010.03.29. 08:52:54
1 1 3 db 410 Ft
1 1 300 db 393 Ft
1 1 63 db 391 Ft
3 3 2 240 db 390 Ft
1 1 200 db 386 Ft
Eladás Cég Aj.
2010.03.29. 08:42:43
369 Ft 1 600 db 1 1
370 Ft 2 000 db 1 3
385 Ft 1 590 db 2 2
391 Ft 2 db 1 1
394 Ft 227 db 2 2
Napi min: N/A Napi max: N/A
Nyitó: N/A Előző záró: N/A
hétvégén beszéltem az egyik kontakttal, aki személyesen is találkozott múlt héten Steierrel, mert annál a pénzintézetnél dolgozik, ahol számlát vezet. Ő azt mondta ne lepődjek meg a 700 körüli árakon sem a kb 1 hónap múlvai közgyűlésig. Kicsit hitetlenkedve fogadtam, mert ennyiben én sem reménykedtem, max egy 500-500-ben. De ha ennyire biztosra mondja, mondom kössünk már erre egy deal-t. Úghogy kötöttünk egy opciót elég nagy értékben, arra az esetre, ha mégse menne 500 fölé, de mivelhogy asszimetrikus a tétel, ő annál rosszabbul jár minél kevésbé megy fel az ár, úgyhogy eggyel több ember a vételi oldalon :) a legrosszabb esetben
Törölt felhasználó2010. 03. 28. 18:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
nem baj, csak túlélem én is. de azért piszkálódj csak tovább, úgyis beszólogatsz mindenkinek, én se maradjak már ki :)
de azért el kell ismerned, ilyen nap nem sokszor akad, hogy egy rv esik 10%ot és egy csöppet sem korrigál illetve akart szegény, de mindig nyakonöntötték. utólag már okos az ember... :(
Mondtam, hogy a Holding adja, sőt pénteken is ők adták!!!
Nem hiába cserélődtek az IT és FB tagok, és remélem, hogy még 2 fő távozni fog a PHY IT-ből!!!
Jövő héten kaptok majd egy másik hírt is, hogy 30% alatt van a Holding!
Sőt szerintem a 25%-ról is fogtok 2 héten belül, persze ebben már nem vagyok olyan biztos!
Én nagyon örülök neki, hogy megszabadul végre a Phyalaxia a KEG-től, és az "apport királyoktól!!!" (persze van, aki ezt fordítva gondolja)
Lehet végre a gyógyszergyártásra koncentrálni!
Ez az egész PHYL-KEG házasság semmi másra nem volt jó, csak arra, hogy egymás alaptőkéjét kölcsönösen felturbozzák, illetve arra, hogy a KEG a lehető leggyorsabban a tőzsdére kerülhessen!!!
Persze sajnos nekem is kellett 2 év, hogy a dolgok mögé lássak Phylaxia részvényesként!
Sok szerencsét kívánok a KEG jelenlegi és leendő részvényeseinek!
van egy tippem, hogy a Phyl sosem lesz már 50% felett. remélhetőleg újra a gyógyszerrézleget helyezik előtérbe... és inkább oda teszik a pénzt. akkor változhatna a phyl megítélése is pozitív irányba.
Én is sokáig hittem nekik de csak felébresztett az 50%-os bukó.
A phyl azért szabadul mert kell a lé az újabb alaptőke emelésre, és újra 50% fölött lesz.
az egész iparág hatalmas szarban van amúgy.
Beszerzési árak az égben, marzsok a padlón.
Ez van.
Persze fordulhat még a kocka :)
De én kétlem.
Azért sok sikert kívánok minden KEG részvényesnek.
Mindenkit sajnálok akinek KEG részvénye van.
Már 1 éve arról pofázok, hogy mekkora egy lufi ez a cég.
Likviditási gondok, stb.
Bár van aki zavarosban szeret halászni :)
Én nem.
KÖZGYŐLÉSI HIRDETMÉNY
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (székhely: 2545
Dunaalmás, 0704/35.) értesíti tisztelt részvényeseit, hogy
2010. április 26-án 1000 órai kezdettel
közgyőlést tart.
A közgyőlés helye: 2931 Almásfüzitı, Fı u. 20. (Teleház)
A közgyőlés napirendje:
1. A társaság fejlesztési programjával összefüggı hosszú távú, stratégiai lépések, fejlesztési tervek
tudomásulvétele.
2. A Társaság 2009. évi Számviteli törvény szerinti konszolidált, IFRS szerinti beszámolójának
elfogadása a Társaság 2009. évi Számviteli törvény szerinti IFRS szerinti beszámolója,
az Igazgatóság elıterjesztése, a Felügyelı Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata
alapján.
3. Egyebek.
A közgyőlés akkor határozatképes, ha azon a szavazásra jogosító részvények által megtestesített
szavazatok több, mint felét képviselı részvényes, illetve közokiratban vagy teljes bizonyító erejő
magánokiratban meghatalmazott képviselıje jelen van (a meghatalmazás szabályait az Alapszabály
3.3.3. pontja tartalmazza).
A közgyőlésen való részvétel és szavazás jogát a részvényes akkor gyakorolhatja, ha legalább a
közgyőlést megelızı második munkanapon, azaz 2010. április 22-én 1600 óráig a társaság
részvénykönyvébe bejegyzésre került, és ezen idıpontig a társaság az értékpapír-számlavezetı által
kiállított tulajdonosi igazolást kézhez vette; továbbá - amennyiben a részvényes képviselı útján kíván
eljárni - a részvényes a képviseleti meghatalmazást is ugyanezen idıpontig a társaság rendelkezésére
bocsátotta.
Ha a közgyőlés nem határozatképes, a megismételt közgyőlésre 2010. április 26-án 1100 órától a
fentiekben megjelölt, eredeti helyszínen (2931 Almásfüzitı, Fı u. 20.) kerül sor, amely az eredeti
napirenden szereplı ügyekben a megjelentek számára tekintet nélkül határozatképes.
Egyebekben a közgyőlésen való részvételre a Társaság Alapszabályának 3.3 pontjában foglaltak az
irányadók.
KEG Nyrt.
Akinek volt 300-rol és már megszabadult tőle az örüljön és tegye férre a következő ilyen körre ami majd talán 200 körül lesz.
Akinek magasabrol van hát.......:(
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?