Ex!
Ne pocsékold erre az emberre az időd...csak károg mint egy varjú....
Előbb-utóbb kiderülnek a szlovák urak és az elődeik disznóságai....és akkor eljön az igazság pillanata.....a bűnösök mennek a megérdemelt helyükre....ez a varjú meg visszarepül oda ahonnan jött!!
Ex!
Ne pocsékold erre az emberre az időd...csak károg mint egy varjú....
Előbb-utóbb kiderülnek a szlovák urak és az elődeik disznóságai....és akkor eljön az igazság pillanata.....a bűnösök mennek a megérdemelt helyükre....ez a varjú meg visszarepül oda ahonnan jött!!
Ott1 már most duplán többet ér mint a vsonka csőddel terhelt keg.
Arról nem beszélsz hogy mekkora leírás lesz a visonka? Keg alaptőke lehet kevesebb lesz mint amit a törvény előír az nyrtnek
szerintem te is kérdezd meg tőle hogy hogy van az hogy ottoneban 2013 óta a tőke ugyanúgy rendezetéllen mint ebben
érdekes módon nem érdekli és nem is válaszol rá
Ki kérte, hogy tükröt mutass bárkinek...ha nincs papírod, akkor ne szólj bele más dolgába...tartsd meg a sajnálatodat....nem kíváncsi rá senki!!!
A jókívánságodat örömmel veszem!
TP
ebben nincs rosszindulat. csak tükör azoknak akik itt csendben várják a csodát. ment itt egész évben a kamuzás, a hülyítés kikötővel, szlovákok pocskondiázásával, köpködésssel feléjük. ez üt vissza nektek a lecsorgásban. nekem ebben nincs örömöm, csak sajnálom azokat akiket megvezettek itt jópáran a változás folyamatos lebegtetésével miközben semmit nem hajlandóak tenni érte.
szebb 2016ot.
Azt kívánom neked, meg turmixnak, hogy az életben ne legyen soha nagyobb örömötök, mint amit a lecsorgás miatt éreztek.
Életemben nem találkoztam, két ilyen rosszindulatú emberrel, mint ti.
csak azért nem átkozlak meg benneteket, mert visszaszállna rám....de a sors mindkettőtöket nagyon meg fog büntetni!!!
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?