vezírek többségének nincs is
és akinek van, akkor ha eladnának vagy vennének, azt jelenteni kéne
akkor ki az ég áll bent ennyivel???
a félredugdosott pakkokkal emelik a falat
mutyi az egész
Jó napot a zsíroknak! PP
Itt várok a tranzitban (térerő ötös), sombrérót viszek mindenkinek. de lehet hogy balalajka lesz a végén). !!!
ui: csíkot nem kaptam !
Pont ezt írtam tegnap, hogy az eladók sem 9-ről állnak ki és adják 8-on, hanem épp akkor veszik észre, hogy Phylaxiájuk is van és gyorsan eladják 8-on. Ráadásul naponta többször is 12,5K-t. :-))))
Teljesen egyetértek veled. Nemsokára a Phylaxia Holding bekerül a rekordok könyvébe mikor az összes részvény 50% bent fog állni eladáson (9Ft). Nem tudom mit szólnának a vezérek hozzá ? Ez is jelezné a "menedzsment" munkáját.
Veszélyes az ilyen, én egyszer így jártam meg még 15nél bezárattam a papírt, mert azt utolsó pillanatban visszavonta a 14es eladó, pedig egész a végéig 14-es záró látszódott. Más. Érdekes hogy teljesen érdektelen a papír, még az eco nem ment annyit, az összes többi papír már vaskos plusszt összehozott a mélypont óta. Na majd látjuk, de elég nyomasztó így nézni a többi hogy megy.
Valami azt súgja, hogy jó kis susmus van a háttérben...
Annyira érdekes, hogy minden nap meggondolja magát néhány kisbüfi, és kb. 500-800K-val növelik a könyvet 9 Ft-on...
Biztos a fekete lyukból kerülnek elő, vagy a pincéből hozzák fel a 700 Ft-os ősrégi phyl részvényeiket és mostmár tényleg el akarják adni 9 Ft-on 14 milliomodikként...-)
Van egy fogadásom, hogy holnap is lesznek egy páran akik csatlakoznak majd a lelkes eladók táborába 9 Ft-on...
Előbb utóbb csak beáll mind a 4400 tulajdonosa a phylaxiának 9 Ft-ra (kivéve persze egyet)
Van egy fogadásom, hogy holnap már 15 millió felett leszünk, főleg, ha a vezetők is beállnának!!!
Vagy ők inkább 8 Ft-on adják???
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?