Kedves cukrász úr!
Gondolja, hogy az Ön által felvetett próbléma nem állna fent, ha még itt a pincében nem zavarnák el logó orral a Ferenceket, Mummykat, Svábokat és egyébb lelkes nickeket? Gondoljon egy hatalmas rugóra amit hatalmas belefecölt energiával összenyomtak és az alján ráűlt sok potya leső dologtalan fazon... Ez nem jó igy...
Sly, ahogy alig egy tucat hónapja megszoktad a 130Ft-os Ft Phylaxiát a szép szemeiddel, úgy megfogod szokni újra a mostani névértéken a 20+ árazást...
Színte hallom Kata remegő hangját a dühtől elcsuklani_ "megint lekötötték 36db-vel 24-re!!!" :-)
Olyan linkeket fogunk kapni a Ferenctől meg a Radnai úrtól, hogy elévezünk itt.
Hajrá MU! Hajrá Győr!
Hello Sly - szerintem akik 7-8-9 forinton vették jó részét..azok tartják..egy darabig, mondjuk 14-15 -ig...de ha ott kifulladni látszik a rally..akkor azonnal dobni fogják,és megint 10-9-8 on találjuk magunkat....
Az a kérdés hogyha egyszer beindul az emelkedés, lesz -e benne elég erő, hogy nem dobálja el mindenki névérték alatt.
Kevés olyan ember van, akinek csak 7-8 Ft-ról van és lehetősége lenne akár 24 Ft-ig is tartani. Ők akkor is elégedettek lesznek, ha eladják 10 Ft-on.
De vajon hány olyan ember lesz, aki jegyzéskor beletette a pénzét és gratulálhat TP-nek, mert nyert rajta?
Egyáltalán lesz-e ilyen ember? Vagy egyszerűbb körberöhögni Őket, hogy miért voltak olyan hülyék, hogy beletették a pénzüket és kénytelenek vesztesen kiszállni?
brutális amit írsz...
de legyen így... az 5-10X árat a maihoz képest kell kalkulálni, ugye? (a névértékhez erős lenne, szerintem, bár kizárni persze nem szabad azt sem)
Miért törölnék a most elfogadott új névértéket? engem inkább az érdekelne, mikorra fog átfutni a módosítás....
Na, hajrá Győr... a MU már megkapta a serlegét... :)
Még egy fontos észrevétel. Nálatok jobban az emelkedésben csak az a pool érdekelt akik igy (pénzt áldozva) letolta az árfolyamot (köszönjük az alkalmi vételeket), hogy közben összevásároljon egy brutális pakkot többszámlára, több szerződésszámmal. Kb az újnévérték bevezetése(ha nem törlik az ötletet) után 1 év múlva elkezdi adni 5-10x áron a gyökereknek... Ha belegondolok az emelkedés ellen csak 1-2db szerencsétlen ta, illetve kirázott sértett emberke van.
De róluk tudjuk, hogy se pénzük se részvényük. (Singer úr szerint a legtöbb az annyukkal él egy panelben...)
Azt érdemes átgondolni, hogy fog mutatni egy átlagos 3-5millió Ft os számla egyenleg 24Ft-nál, az ajánlat első értékénél.
Lássuk a példát. most 8Ft-nál 100k Phy 800 ezer Ft
ez a pakkocska 24Ft-nál 2millió 4százezerFt...
Itt van a csavar...
Az átlag kisbüf* elájul és elad. Mindenkinek jobb, ha ezt még 10Ft alatt teszi. Nem fog úgy számolni, hogy mennyi is lenne a pénze 30Ft-nál... Igy kellezt nézni, ha pénzt akartok. * nem azt értem átlag kisbüfin aki 2-3éve tartja "beragadva", hanem aki az otp-ből kirázodott 2500 körül és belevett egy lenyomos, átkötési pánik napba jellemzően 8FT körül.
Buxert tudni kell olvasni, vagy nem szabad olvasni. Szerintem is csak annyit akar mondani, hogy aki keresni akar, ne adja el két forint emelkedés után, mert sokkal több van benne. Hogy vételi ajánlat, vagy más miatt fog emelkedni, mellékes. Kevésbé mellékes, de szintén nem derül ki, hogy mikor következik be a komoly emelkedés.
Fantasztikusan együtt van minden egy hatalmas emelkedéshez kincsem. Pénz, csalódott kisegzisztenciák, brutálisan kirázott stop és ta julcsik. (megmaradt pénzecskéjükkel már nem mernek semmit kezdeni itt, csak fröcsögnek.)
Részemről további vételek.
Nemtom Buxi, legyen igazad, legyen bármi, csak történjen már valami, ami mozdít akár 1 Ft-ot is rajta, ha már az elmúlt 8 heti Bux-emelkedés nem volt elég semmire.
Mondjuk ez angolul jobban hangzik. "nyilatkozó egyik alapkezelő szerint a piac "válság üzemmódban" áraz, nem pedig a társaságban rejlő valós potenciál alapján."
Mindenkit helyén kell tudni kezelni, Buxi ma is hozott egy vigyort az arcomra ezzel az aranyköpéssel: "Engem meg fizetős tőzsde tanfolyamokon tanítanak a titánoknak az rg, fotex, econet csártok írásvetitőzése közben" :-)))
Én is úgy gondolom, hogy nem lesz itt semmiféle ajánlattétel, de mindig kell valami téma, ami eltereli lényeges dolgokról a figyelmet és lehet rajta csámcsogni, jól ismert módszer ez. :-))))
Aztán esetleg majd öt év múlva mégis lesz, meg majd opciós pontok is lesznek úgyis megint valamikor, akkor temészetesen neki lesz igaza. Az viszont tény, hogy mindig tudja előre, milyen újságot írnak a Vörös-tengernél és ez kétségtelen előnyösebb helyzetbe helyezi Őt.
Szóval Buxi ne hagyd abba és nyomassad a tutit 2 jet-skizés között a jacuzziból, mert nekem hiányom lenne nélküle. :-)))))))
Aztán pedig várjuk együtt 21-ét, mert ez fontos mérföldkő lesz a KEG életében. :o))
Hidd el..habár a hitetlenség egymás iránt kölcsönös..nem vesz el sok időt pár sor leírása..és bármily furcsa számodra..rendelkezem egy elég nagy számú phylrészvénnyel is..
Nos igazad van..nem láttál tőlem még sikeres üzletet..sőt a portfóliómat sem ismered(otp+++,phyl---)..Nem hiszem,hogy ezen az oldalon kéne közzétennem a sikereimet és a kudarcaimat..legyen elég,hogy több,mint 10 éve tőzsdézem..és 4 éve már csak ebből élek..Ezért a tanfolyamokat sem erőltetném már..többet tanultam a hibáimból,mint ha a titánok okosítását hallgattam volna...
Emellett viszont nem láthattál tőlem folyamatos,be nem teljesült hírcsíkozást sem..amivel újra meg újra reményt adsz a beragadt emberkéknek..és amit a tények már sokadszor törnek össze a 2 év alatt.
Elnézést a személyeskedésért..nem szokásom..de melletted nehéz elmenni szótlanul:))
..és hidd el..én tényleg drukkolok annak,hogy az egyik nagy volumenű bejelentésed végre teljesüljön..anyagi érdekem fűz hozzá:)
Ezért kár volt órákig fogalmazni jópofizus stilusban...
Elég lett volna annyit írnod, hogy nincs ilyen részvény a tulajdonodban mert nem látsz benne fantáziát.
A személyeskedésedre, minősítésgetésedre nincs kedvem reagálni, egy sikeres tőzsdei manőveredre nem emlékszik itt senki szerintem. Engem meg fizetős tőzsde tanfolyamokon tanítanak a titánoknak az rg, fotex, econet csártok írásvetitőzése közben. Menj egyre el.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?