A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
más világ volt más volt a piac. ma nem érték alapján veszik a papírokat hanem mutyi alapján , piramisszerűen. Aztán ha durran akkor megy a sírás. Attól függetlenül nettó pofátlanság ami a jegy körül van függetlenül, hogy tőzsdei vagy sem.
Én a MOL cserénél jártam így, kijött az újságban a hír, hogy felhasználás lesz, és még akkor se indult meg, ha jól emlékszem 600-700 körül kezdtem venni, de aztán mire ezer fölé ért ki lettem rázva. A mai agyammal egy ilyen hírre mindent betoltam volna, és a kezemre ülök vigyorogva :)
Nem ez a 20-30 ezer a lényeg ami körbe körbe jár ,,hanem ha lesz hír a gyenge kezek mikor adják el milyen diszkonttal ,,,,A Forrás jegy cserénél is elég sok jegyem volt akkor úgy gondoltam nem bízok a jegy-részvény cserébe és kb 1150 kiszálltam de most úgy döntöttem megvárom a végfelhasználást
Azért 100db-bal perelt, mert nem volt mindegy a perköltség miatt. A bírósági ítélet végre egy kis előrelépés, van egy presszió rajtuk, hogy lerendezzék ezt az ügyet, ne okozzon gondot. A pénteki kiszálló jó apropó volt venni. Ritka már az amikor ekkora tétellel kapitulál valaki, meg kell becsülni a vételi lehetőséget, én is csipegettem.
én abszolút nem becsülöm. Egyedül perelt 100 darabbal, ha eszébe jutott volna csoportosan talán még értelme is lett volna. Egy kis sajtó viszhangra volt jó meg arra , hogy páran kiszálltak akkor --lehet , hogy ő is.
Az is eljön egyenlore paran össze..át magukat a pénteki kiszalló miatt és pár szaz darabokkal nyomják le. Lehet ,hogy az általatok nagyra becsült watson szallt ki. Newedge-nek igaza volt vele kapcsolatban.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509