Mert azt értem, hogy rossz érzés szembesülni azzal, hogy amit évekig hittél és képviseltél, arra Orbánék sz.rtak, mint kiderült és most tapsikolnod “kell” ahhoz, ami ellen eddig - szintén általuk stuffolva - kézzel-lábbal tiltakoztál. Ezt hívják kognitív disszonanciának, de az ebből fakadó feszültségedet ne rajtam, hanem az okozókon vezesd le. Irány a Kossuth tér.
Feltettem 2 kérdést. Egyikben elismerted a kormány hazugságot, másikban a tőled való idézés igazolja. . Azt nem értem, hogy ti miért nem tudjátok kimondani a nyilvánvaló hazugságra, hogy az? Orbánéktól függtök? Hivatás? Mi az oka?
Lent elismerted, hogy szerinted Orbánék hazudtak abban, hogy az általuk befogadott muszlimok menekültek és abban is, hogy a genfi egyezmény alapján kötelező volt befogadniuk. Tehát egyetértünk abban, hogy mindkét kormány állítás HAZUGSÁG. Akkor most hova görcsölsz a trollkodással?
A Fidesz hívek segítségét kérem. Ennyi régi szöveget olvasva elbizonytalanodtam, mit kellene tennie egy NER-ben élő magyar hazafinak: most fosni kell a muszlim menekültektől/migránsoktól vagy sem? 3 évig ugye fosni kellett. De most úgy tűnik, változás van a központi ideológiában, mert kiderült, hogy csak befogadtak pár ezer muszlimot. . Ha Orbán fogad be csak tavaly 1300-at, akkor sajnáljuk őket és a genfi egyezmény szerint kötelező, ha kvóta szerint kell ugyanezeket elbírálni, akkor a genfi szerint ide se jöhettek, illegálisak, élősködő migránsok és terroristák? . Segítsetek Fideszesek eligazodni! Hogyan lehet ugyanaz az 1300 ember szegény menekült és muszlim terrorista?
Most Phylaxa szerint rendben van, hogy Orbánék muszlimok ezreit fogadták be. De nem mindig volt így, hogy nem aggódott: . "Phylaxa 2016. augusztus 11. 12:01 ...a terroristák szabadon jöhetnek velük befelé. Sem te, sem én, de senki sem tudja megmondani sajnos, hogy mennyi terrorista áramlik be velük."
watson: 2015. június 22. "A szíriai menekült bemegy egy vajdasági kocsmába:
- Jó napot! Kérek egy deci pálinkát!
- Melyikből?
- Abból a kerítésszaggatóból! :)"
"offshort 2015. november 18. 19:25 lecarom a muszlim barbárok mondvacsinált jogait...ellenséges , integrálhatatlan terrorista hordának tartom az összes arabot/muszlimot"
Hivatalos: 3555 menekültnek van magyar személyije