jaj te az kis jegyzetelgetős típus vagy, ááá már értem, mi a fszom vagyok én, standupos, hogy minden hozzászólásommal megnevettesselek? oszt jegyet venni ki fog? ha meg felháborodok, akkor meg jelentgetsz, töröltetgetsz? hm...érdekes
Az, csak jelen/közelmúlt helyzetben nem reális meg pláne nem őszinte. Szumma-szummárum: mindennek van határa! A jó írásaidat, beszólásaidat továbbra is várom;) A vasárnapi #10012-es hsz-d naggyon tetszett(#10028 hsz.). PEACE! Ja meg gpeti után szabadon: Hajrá opus!
én befektető vagyok és nem speka, mint te, ezért mindig követelni fogom magamnak a jogot, hogy kikeljek magamból, ha 7/24 átbasz egy kifektetői kapcsolatot kvára nem tartó (befektetői kapcsolattartásért fizetett) alkalmazott ;)
Sajna volt durvább meg valszeg lesz is:( Ezért is vannak a topic gazdák, hogy intézkedjenek(lehet szólni is nekik). Annyira nem vok érzékeny a kb.550-es opi átlagommal:( Én is írhatnék olyanokat, hogy b+ az a jó bü... tet...banda , hogy ez a mo... kib... rv még mindig itt tart és ki tudja HAA(hol az alja). De mivel én is a speka táborhoz tartozom(13 éve vok a béten és eddig max.1,5 évig tartottam egy rv-t) és látom, hogy csak tavaly min.3 rv-ben lehetett min.duplázni, ezért kb.3 hónapja már nem szidok nagyon senkit és semmit. BUY & SELL!!!! Ez a 2 opció van a naponta kb.8- , hetente kb.40-, havonta kb.160 órában...!
Fa@za itt a hangulat. Grat. Vegyétek már észre, hogy mind ugyan abban a szartengerben állunk! Álltok egymás mellett és a másikat szidjátok miközben a nyakunkba öntögetik a fost... Nem ellenségei vagytok egymásnak... ugyan abban a helyzetben van minden részvényes. Az ellenség az aki hosszú hónapok óta önti..
Hát pedig én örülnék annak az érdekes helyzetnek.. Limit sincs- jól beönthetné 150 alá is..Még akkor is több mint 10*-es nyerővel szállna ki és ÉN meg tudnék jó szívvel hígítani, hogy esélyét lássam annak, hogy 1-2 éven belül nyerőben kiszállhassak :)) No most mutasd meg BigProfit, hogy tökös legény vagy és ígérem nem tolsz ki velem aki marinéni vagyok és beragadtam :)
sok jót én sem tudok hozzátenni. szétcseszték a 316-ot,305-öt. ki a ...r fog belevenni 340-ig megint? hihetetlen ez az egész. tavasszal lesz 3 éve h indult a story. se vasút se paksi hir nincs. tegyük fel lenne akkor is a 2020 jelentés pocsék lesz még a titász sem lesz benne. mikor fogunk termelni, profitot csinálni? hogy szánkózna ez fentebb??? szépen elcseszte a vezetőség. Dakó jan 20-ig szánkózik addig sztem senki ne várjon semmit.
Globalis SzOpus Nyrt.