Ekkora forgalom mellett meg is tehetik, de nem hinném hogy érdekükben áll. Azt már elintézték, hogy ne kelljen kapkodni, illetve a végén még jusson a FUND-nak is részvény, mert ilyen árfolyam mellett a kicsik nem fognak tolongani a jegyzésnél.
Ha a Balatonnak vannak még részvényei, és valszeg vannak, akkor bármi lehet...
Én nem egészen így látom... Szerintem a FUND már lejegyezte a saját mennyiségét, ráadásul őt a kisbüfik jegyzése a legkevésbé sem veszélyezteti, ahogy szerintem a nagybüfiket sem. Magyarul szerintem nem a jegyezni óhajtók miatt van itt a rv árfolyama. Egyzerűen megburították kedden (hogy ki és milyen céllal, arról fogalmam sincs), azóta pedig nincs igazi vételi erő, hogy visszamásszon. Szerencsére eladói erő sincs, különben jóval lentebb lennénk...
Ha a Balatonnak vannak még részvényei, és valszeg vannak, akkor bármi lehet...
Én nem egészen így látom... Szerintem a FUND már lejegyezte a saját mennyiségét, ráadásul őt a kisbüfik jegyzése a legkevésbé sem veszélyezteti, ahogy szerintem a nagybüfiket sem. Magyarul szerintem nem a jegyezni óhajtók miatt van itt a rv árfolyama. Egyzerűen megburították kedden (hogy ki és milyen céllal, arról fogalmam sincs), azóta pedig nincs igazi vételi erő, hogy visszamásszon. Szerencsére eladói erő sincs, különben jóval lentebb lennénk...
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...