nem.
túl illikvid a papír, viszont valami határozottan készül,
a múltkor is közel 1000-ről bukott 750-re.
most is lemegy szerintem 800 körülre, az valamilyen támasz.....bár a fene tudja, figyelni kell...
de azzal lehet keresni
"egy építési engedély kérelem átfutási ideje (ha nincs hiánypótlás) nagyjából a következő:
1. az építésügyi hatóságnak 30 napja van
2. a szakhatóságoknak 15-30 nap közötti időszak áll rendelkezésére, de mivel egy sem hiányozhat, ezért vehetjük egységsen 30 napnak
3. az építési engedélyre vonatkozó határozat a kihirdetésétől számítva 30 nappal (+ a postai átfutással) később emelkedik jogerőre
mit is jelent ez kedves gudakes1?
ha ma beadták a fiúk a terveket, akkor legkorábban (elméletileg) 90 nap múlva lehet jogerős építési engedélyük.
nyilván azt is tudod, hogy egy beruházási hitelnek számtalan folyósítási feltétele van. nem sorolom fel őket, de egyet megemlítek: biztosan közöttük találod a jogerős építési engedélyt.
nyilván azt is sejted, hogy a szállítók akkor szoktak elköteleződni (főleg egy semmi múlttal nem rendelkező genesis felé), ha az előlegen felüli vételár részre vonatkozóan minimum akkreditívet kapnak.
az akkreditívnek viszont feltétele a hitelszerződés.
így egyáltalán nem hülyeség a tervek felől érdeklődni. nyilván sejted azt is, hogy az ellenkezőjéről győzködni másokat viszont az. "
igaz, meg a rába is jó.
csak éppen álmomban sem gondoltam volna hogy ennyit mennek,
nem ez volt rájuk a jellemző.
mindegyikben benne voltam egy 10-20%-ra . de hogy ennyit menjenek....egyébként semmi funda nincs mögötte, a rába is tiszta speki már...
a plastban talán lesz sztori, de mostmár az is túlértékelt.....
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...