Seismic Seismic
2
5
5
2017. március 25. | 17:29
#1

Fidesz, libsik, komcsik  

etetés van :)
Rendezés
Hozzászólások oldalanként
2017. március 31. | 12:41
előzmény: #75  peter_s
#77
a momentum válhat ilyen párttá?
2017. március 30. | 23:56
előzmény: #75  peter_s
#76
Ez teljesen így van Részben Mert, mégis, milliók nem mennek el szavazni - pontosabban mintegy 3 millióan Persze, egy részük sose menne De, van azért biztosan legalább 1,5 millió, akik szeretnének, de nincs kire Ezzel együtt, a kádáristák gyönyörűen átmentették a hatalmukat A kiszespárttitkárok iránytják az országot és szereznek MILLIÁRDOKAT Hogy aztán mondjuk 20-40-60 év múlva a kölykeik a lopott pénzen tovább gazdagodva ugyancsak hatalmon maradjanak És, akkor már ki emlékszik a nagyapjukra???? Ezért kell most eltakarítani ezeket és elkobozni a lopott vagyonokat Ha ez nem történik meg, azt tanácsolom mindenkinek: amíg lehet menjen el innen és vissza se jöjjön soha az életben, nevelje a gyerekeit normális országban
2017. március 30. | 23:29
előzmény: #72  gambadoro
#75
Hadd tegyem fel a kérdést: vajon miért nincs ilyen párt? Egyúttal meg is válaszolom. Azért nincs ilyen párt mert a magyar társadalom képtelen megszervezni és még az is lehet, hogy igénye sem lenne rá. Tudod kik buknak el leggyorsabban a magyar politikában? Pontosan azok, akik tisztességgel és szívvel-lélekkel dolgoznának az országért és a társadalomért. Annak van a legnagyobb esélye, aki a legnagyobbat és a legmeggyőzőbben tud hazudni, ez volt az elmúlt 27 évben is és most is ez van. Az, hogy nincs olyan párt, amit leírtál egyszerűen azt jelenti, hogy a társadalom relatíve jól elvan ebben a büdös, langyos, szaros pocsolyában, persze hisztizik, hogy nem él úgy, mint a nyugatiak de egy rohadt szalmaszálat nem hajlandó keresztbe tenni, hogy jobb legyen. Én helyi és országos szinten is megtapasztaltam, hogy aki tisztességes, becsületes és tenni is akarna ezért az országért azt a társadalom és a politika kiveti magából. Ebben a parlamenti ciklusban 2 képviselő adta vissza a mandátumát önként, az egyik Schiffer a másik Novák. Mi a közös bennük? A legtöbbször követelték az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát és a legtöbbször szólaltak fel a korrupció ellen az országgyűlésben, a politika meg a társadalom kivetette magából ezeket az elemeket, senki nem állt ki mellettük. Mondjuk ki világosan: azért nem létezhet -egyelőre- az a párt, amit leírtál mert a magyar társadalom intelligenciája, gondolkodásmódja akadályozza annak életre hívását, egyszerűen nincs létjogosultsága egy ilyen környezetben.
2017. március 30. | 22:24
előzmény: #72  gambadoro
#74
Egész sok jót írtál. Teljesen egyetértek.
2017. március 30. | 22:20
előzmény: #71  gambadoro
#73
Utálom a liberális propagandát!
2017. március 30. | 22:00
előzmény: #63  peter_s
#72
szerintem, a szavazók: fidesz: volt mszmp-sek, gyerekeik, behülyítettek, és azok, akik nem tudtak másra szavazni jóérzéssel mszp: kádár gyermekei, akik legalább hűek önmagukhoz és nem hazudják, hogy mások, lásd fent dk: baloldali protekcionisták, gyurcsány mániás nyugdíjasok lmp: akik tudnak gondolkodni valamennyire jobbik: kádár mszp ellenesek, nacionalisták és merre menjenek a belgák? akinek hányingere van a kiszespárttitkár magukat jobboldalinak hazudó fidesztől, a magukat nem meghazudtólú társaiktól, a túlságosan nacionalistáktól, gyurcsánytól eddig nem tudott kire szavazni ha jön egy tiszta, néppárti politikát mutató, a lopások ellen felszólaló, európer ám egészségesen nacionalista párt, na, ez simán megnyeri a választásokat ilyen most sincs sajnos
2017. március 30. | 21:53
előzmény: #68  szivacs
#71
tényleg, minden cinizmus nélkül, mert valóban jól szórakozom rajtad is de fejezd be ezt a fszságot elég ha a fideszes propaganda ezt hajtogatja vagy te is a része vagy? reálisan: ki hiszi el, hogy a nyugat feladja a jólétét? te miről beszélsz? az évezredek hódtói? a spanyolok, angolok, portugálok, akiknél kevesebb durvább nép létezik a világon? a németek, akik számtalanszor felégették európát? ezek a népek, szerinted, majd hagyják, hogy bármi veszélyeztesse őket? a történelem lelkület, ami nem változik te hamisítani akarod a történelmet fejezd be két okod lehet: vagy ennyire szerény az értelmi képességed vagy, mint fentebb írtam, a propaganda része vagy az eső sajnálatos, a második szégyen, a hazugság marad
2017. március 30. | 20:53
előzmény: #69  Seismic
#70
akkor milyen alternative is maradt..cask a kétfarkú?:)
2017. március 30. | 17:27
előzmény: #66  _Bekre_Pal_
#69
hatalom mánia?
2017. március 30. | 15:39
előzmény: #49  Seismic
#68
Brüsszel: Eurábia új fővárosa, központja Molenbeek, az igazhitű felszabadítók bölcsője.
2017. március 30. | 14:42
#67
Középkorú-fehér-bőrű-jól-kereső-nagycsaládos-férfi válaszalink
2017. március 30. | 14:26
előzmény: #65  Seismic
#66
ne bántsuk az idősebbeket és vagyonosabbakat, a felcsúti más miatt fordult ki ennyire magából. nagyon sok rendes idősebb és vagyonos embert láttam már.
2017. március 30. | 13:56
előzmény: #64  dexter
#65
Viktor is külföldön tanulta demokráciát, ráadásul SGY pénzén... Érdekes, hogy egy ember értékitélete, elvei és szemléletmódja mennyit tud változni, ahogy egyre idősebb és vagyonosabb lesz.
2017. március 29. | 22:56
előzmény: #63  peter_s
#64
Az MSZP, DK szavazók ugyanolyan nyuggerek, mint akik a fideszre szavaznak.Szerintem a fiataloknak igenis lenne igénye és meg is értenék a demokráciát, de nem tudják mi az, mert honnan tudnák? A szüleik, és főleg a nagyszüleik sem tudják, nekik meg nem tanítja senki.Nem véletlen, hogy egyes felmérések szerint a fiatalok nagy része külföldre akar menni, és nem akar itt élni, ert azt érzik, hogy mit itt megy, az nem a jó írány.És tudomásom szerint nem oroszország felé vennék az írányt.
2017. március 29. | 21:38
előzmény: #62  dexter
#63
Nem marhaság, offshortnak igaza van. Egyrészt van az a réteg, amelyet te is említettél, van egy másik nagy réteg, amelyik csak az MSZP-re, DK-ra és a szatellitpártjaikra hajlandó szavazni (ez tömeg intelligenciáját tekintve egyenlő a fideszes táborral), egy nagyobb tömeg fotelből nézi végig, hogyan teszik tönkre Magyarországot, és van egy nagyon vékony réteg, amelyik keresi az alternatívákat vagy elmenekült az országból. Ilyen társadalomnak nem való demokrácia, és mondjuk ki egyszer végre: nyugat-európai életszínvonalat sem érdemel. Egy olyan társadalom, amelyik érdemes a demokráciára nem fél a változásoktól és ha politikai garnitúrája visszaél hatalmával, leváltja azt és képes megszervezni annak a rendszernek az alternatíváját. A magyar társadalom erre nem képes, arra sem volt bátorsága, hogy elzavarja az előző rendszer csatlósait, ráadásul engedi a mértéktelen korrupciót, arroganciát és pökhendiséget és mindent meg lehet vele csinálni.
2017. március 29. | 20:46
előzmény: #61  offshort
#62
"magyarország lakosságának nem való a demokrácia"ez egy nagy marhaság, bár tény, hogy van 1,5M ember jelenleg Mo.-on, akiknek meg kell mondani, hogy mit gondoljon, stb. ennek a tömegnek a nagy része olyan nyugdíjas, akik a múlt rendszerbe szocializálódtak, ebbe nőtek fel és nem tudtak mit kezdeni az 1990-ben megváltozott helyzettel; a tömegnek van egy nagy része, akik haszonélvezői a rendszernek (fidesz csinovnyikok, lásd trafik lopás, föld lopás, stb.) és van egy része a tömegnek, akik agyhalottak és elhisznek mindent a csúti csalónak a valóban demokratikus országokban az általános iskolában tanítják a demokráciát, na ilyen nálunk nincs; ha 1990-től nálunk is tanítanák, akkor már felnőtt volna több, mint 1 generáció, aki tudnák mi az, hogy demokrácia(amikor fidesznyalonc ismerőseim elkezdik fullba tolni, hogy a nincs is diktatúra itt, mert 4 évente el lehet menteni választani, megkérdezem tőlük, hogy nekik mi az, hogy demokrácia, akkor a 4 éventi szavazáson túl nem tudnak más jellemzőjét felhozni a demokráciának, na ez itt a baj)
2017. március 29. | 19:21
előzmény: #58  Seismic
#61
"diktatúra kell ide és akkor nem less hiszti :/" #58 nem , nem kellene diktatúra , viszont a demokrácia adta szabadsággal se tudtunk élni ! magyarország lakosságának nem való a demokrácia ! , sajnos ez a véleményem , (lásd elmult 30 év) ezt ismerte fel ov , és használta ki !
2017. március 29. | 19:02
előzmény: #58  Seismic
#60
Szerintem a magyar társadalom arra sem mozdulna, ha a rendszer a kemény diktatúra irányába indulna el. A magyarokkal mindent meg lehet csinálni, tényleg mindent.
2017. március 29. | 18:30
előzmény: #58  Seismic
#59
a diktatúra már itt van...
2017. március 29. | 14:05
előzmény: #57  peter_s
#58
diktatúra kell ide és akkor nem less hiszti :/
2017. március 29. | 11:00
előzmény: #56  Seismic
#57
Lehet, lehet de ezaz, hogy nem akarnak másra szavazni és megy a hiszti folyamatosan, hogy minden szar. 
2017. március 29. | 10:11
előzmény: #54  peter_s
#56
ezért írtam lentebb, hogy lehet  másra is szavazni
2017. március 28. | 22:57
előzmény: #54  peter_s
#55
"Értem én ezeket, de akkor is nyert a Fidesz, ráadásul a második az MSZP lett"
Ezt senki nem vitatja. De az nem helyes állítás, hogy 2/3-al nyertek.
2017. március 28. | 22:50
előzmény: #52  -pny
#54
Értem én ezeket, de akkor is nyert a Fidesz, ráadásul a második az MSZP lett, ami megint azt bizonyítja, hogy a magyar társadalom a status quo fenntartása mellett áll ki. De könyörgöm, akkor minek a tömeges hiszti, hogy mindent ellopnak, szar az egészségügy meg keveset keresnek az emberek? Amikor sokan rohannak szavazni azokra a politikusokra, akik 30 éve vagy még régebben ott vannak a politikában, ráadásul MSZMP-s, KISZ-es tagsággal a hátuk mögött.


Szerintem az a társadalom eleve beteg, amelyik végignézi a saját politikai elitje ámokfutását, és még panaszkodik is hozzá. Aztán még mi akarjuk oktatni a briteket, hogy mennyire hülyék mert kiszavazták magukat az EU-ból. Lehet, hogy rosszul döntöttek, lehet, hogy meg fogják bánni de mertek változtatni, mi magyarok még az előző rendszer csatlósait sem tudjuk elzavarni, sőt megszavazzuk őket újra és újra (már aki hajlandó erre a garnitúrára szavazni). Minden kormány egyébként addig tud elmenni, amíg a nép megengedi, úgyhogy a választási rendszerre sem lehet mutogatni. A britek el tudtak takarítani egy Cameront, az olaszok egy Renzit és most jönnek a franciák szerintem, a magyarok meg leragadtak az MSZMP-s és KISZ-es politikusoknál. 
2017. március 28. | 21:30
#53
Kellett egy ilyen topik, mint egy falat kenyér...
2017. március 28. | 21:01
előzmény: #50  peter_s
#52
"meg lehet nyerni egy választást, ráadásul 2/3-al."
A választást 45%-al nyerték meg (a szavazásra jogosultak 28%-a szavazott rájuk), a választási rendszer csinált ebből 2/3-ot.
2017. március 28. | 20:58
előzmény: #50  peter_s
#51
2 láb jó 4 láb rossz
2017. március 28. | 20:44
előzmény: #49  Seismic
#50
Azért jól mutatja a magyar társadalom mentális állapotát, hogy ennyien megveszik ezt a sok szart és ilyenekkel meg lehet nyerni egy választást, ráadásul 2/3-al. Nem is kell csodálkozni azon, hogy így néz ki a magyar politikai garnitúra.
2017. március 28. | 19:09
előzmény: #48  -pny
#49
a lényeg hogy brüsszelt lenyomjuk:)..bár szerintem sok ember még azt sem tudja, hogy melyik országban van :/...a trollok most gyorsan rákerestek googleban:)
2017. március 28. | 10:54
előzmény: #47  peter_s
#48
"Ez nem a momentum programja, hanem egy irányvonal"
Ezt babuskának hiába írod, ő szándékosan hazudja ezt programnak, hiszen a lejáratás a célja. Nem véletlenül emelte ki a füvet és a homikat. Ezzel lehet riogatni. Olcsó, primitív lejárató kampány. Ennyi. Ha a Momentumnak van esze, ezeket ki is hagyja a készülő programból és provokatív kérdésre (akármilyen eseményről is van szó) sem válaszol ezekre, hanem kitérő választ ad. Ugyanis ha csak egyszer beszélnek erről, azonnal lecsap a Habony művek és az lesz a duma, hogy a Momentum csak ezekkel foglalkozik, itt az új SZDSZ, a drogosok és a buzik pártja. Szánalmas, hogy ez a helyzet, de egy okos pártnak/politikusnak fel kell ismernie, hogy milyen terepen dolgozik és most sajnos ilyen a terep. Ehhez pedig alkalmazkodni kell, különben ellehetetlenítik.
2017. március 28. | 10:47
előzmény: #24  babosko30
#47
Ez nem a momentum programja, hanem egy irányvonal, amely mentén politizálni szeretnének. A momentumnak nincsen programja, ezt többször elmondták már. Amíg tart az országjárásuk, addig nem is lesz. A magyar átlag választónak meg tökmindegy, hogy van-e program vagy nincs, ugyanis érzelmi alapon közelíti meg a választást, a program egyáltalán nem érdekli. A magyaroknak azt kell mondani, amit hallani szeretnének, ezt kell tolni agyvérzésig és oda fognak szavazni, aki ezt a legjobban csinálja. Ha 1,5-2 millió ember megveszi, azzal már simán lehet nyerni. Eddig is ez volt és még egy jó darabig így is lesz.
2017. március 27. | 22:32
előzmény: #45  Seismic
#46
kíváncs vagyok erre mit mondanak a hívők?üldözik a közelkeletről menekülőket, közben meg pénzt adnak a pénzünkből nekik:link
2017. március 27. | 19:03
előzmény: #44  Seismic
#45
kiváncsi vagyok, hogy jövőre milyen parasztvakítással jön elő a kiskirály
2017. március 27. | 18:02
előzmény: #20  babosko30
#44
háát..jártál már a keleti országrészben (borsod, szabolcs)..vagy somogy(dtúl)..ott az embereknek tényleg csak a bizakodás maradt..egy jobb kormányban! :)
2017. március 27. | 16:40
előzmény: #40  -pny
#43
nem bucsus cigány vurslisokra gondoltál? a cirkuszban tudni kell valamit. ellenben a vurslis körbemegy, beszedi a pénzt, bemártja a szivárgó savtartályba a sebességszabályozó lemezeket és vár amíg a belső órája azt nem mondja, hogy már körhintáztak eleget, eközben hallgatja a kisgrófót meg a bráderluit a hangszóróból. ezt már jobban el tudnám képzelni nála, egy dolgon bukik meg: amikor beszedi a pénzt, fel kell ismerni a címleteket, sőt, vissza kell tudni adni. szerintem az már nem fér bele, ezért inkább mégis kocsikísérő
2017. március 27. | 16:35
előzmény: #39  babosko30
#42
hogyne - tapasztaltam, hogy aki ennyire egyszerű, az jobb, ha a neki való szintű munkát végzi. az autóvezetést nem néztem ki belőled, de utas tudsz talán lenni, bár talán az is necces, én pl. biztos hamar kivágnálak a kocsiból. olyan áru nem jöhet szóba, amit nem mindegy, hogy hogy fognak meg meg pakolnak, szerintem evidens, én se örülnék neki, ha bármihez hozzányúlkálhatnál. szóval a tapasztalataim ezért engedtek az adott következtetésre
2017. március 27. | 16:20
előzmény: #37  babosko30
#41
Csak kérdeztem, otthon hagytam a beosztásod. Tehát ma babosko30?

Topik gazda

Seismic
Seismic
2 5 5

aktív fórumozók

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE